Acasă CoronaVirus Nicolae Botgros, internat in stare grava. A fost diagnosticat cu COVID-19

Nicolae Botgros, internat in stare grava. A fost diagnosticat cu COVID-19

517
0

Nicolae Botgros a fost internat de urgenta la Institutul de Medicina Urgenta din Chisinau. Muzicantul a fost diagnosticat cu COVID-19, iar din cauza complicatiilor a ajuns in stare grava.

RECLAMĂ

Mai multe persoane din ochestra in care activeaza Nicolae Botgros au fost testate pozitiv cu noul coronavirus. Corneliu Botgros a confirmat informatia pentru site-ul publika.md si a anuntat ca in aceste momente tatal sau este intr-o stare grava, dar stabila.

Potrivit sursei citate, fiul artistului a spus ca nu stie mai multe detalii, pentru ca membrii orchestrei se afla izolati in spital fara telefoane, iar despre starea lor afla doar de la seful sectiei unde sunt internati.

Cine este Nicolae Botgros

Nicolae Botgros s-a nascut pe 25 ianuarie 1953, in satul Badicu-Vechi, raionul Cahul, Republica Moldova, intr-o familie de lautari.

Tatal sau a fost lautarul Dumitru Botgros. Nicolae si cei doi frati au invatat sa cante la cate un instrument, lui Nicolae revenindu-i toba.

La sapte ani s-a dus la Scoala de muzica din Cahul. Impreuna cu fratele sau Vasile, s-a intors primavara acasa, din lipsa de bani. Copiii cantau la nunti pentru a castiga un ban. Cate putin, Nicolae a lasat toba in favoarea viorii.

Mai tarziu, Nicolae Botgros a ajuns la Soroca, la Scoala de iluminare culturala. Aici pentru prima data a asistat la un concert al orchestrei „Lautarii”.

sursa: haihuin2.com

RECLAMĂ
Articolul precedentSimona Halep, infectată cu noul coronavirus
Articolul următorCrimă înfiorătoare la Piatra Neamț! Noi detalii în cazul bătrânului care și-a ucis fiul cu sânge rece și i-a aruncat trupul, pe bucăți, în apele Siretului