Acasă Monden Imagini exclusive cu Cristina Pucean, după despărțirea de Bogdan de la Ploiești....

Imagini exclusive cu Cristina Pucean, după despărțirea de Bogdan de la Ploiești. Când, unde și cu cine am surprins-o pe celebra dansatoare

269
0

Când toată lumea aștepta ca Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean să facă pasul cel mare în relație, iată că de câteva zile povestea lor de iubire s-a terminat. Cei doi s-au despărțit și au decis ca fiecare să meargă pe drumuri separate în viață. Ce face celebra dansatoare, la puțin timp după ce și-au zis adio, vă spunem chiar noi. Spynews.ro are imagini exclusive!Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi și spunem la trecut, asta pentru că de mai bine de o săptămână cei doi nu mai sunt împreună și au decis de comun acord să se despartă și să meargă pe drumuri separate în viață.

RECLAMĂ

Cu toate că s-au mai separat în trecut, dar atunci s-a dovedit a fi doar o strategie de marketing, iată că de această dată despărțirea pare să fie una definitivă, după cum au dat de înțeles cei doi. Primul care a confirmat separarea a fost chiar manelistul, cel care a precizat pe contul său de socializare că relația s-a încheiat. La scurt timp, Cristina Pucean a ținut să le spună fanilor că motivul despărțirii dintre ea și Bogdan de la Ploiești a fost reprezentat de neînțelegerile din cuplu care erau din ce în ce mai dese.

Ce face Cristina Pucean după despărțirea de Bogdan de la Ploiești. Avem imagini exclusiveDacă vă întrebați ce face Cristina Pucean după despărțirea de cântăreț, ei bine acum puteți să aflați și răspunsul, asta pentru că Reporterii Spynews.ro au surprins-o pe celebra dansatoare într-un parc din Capitală, acolo unde a ieșit alături de câteva persoane dragi ei, printre care și câțiva copii.

Vedeta a stat câteva ore bune în parcul de distracții pentru copii și s-a delectat și cu un porumb fiert. După ce și-a cumpărat ceva de mâncare, celebra dansatoare și prietenele sale cu copii au mers pe o bancă, acolo unde au început să vorbească.

Și pentru că nu aveau cum să nu se distreze într-un astfel de loc, la un moment dat fosta iubită a lui Bogdan de la Ploiești a luat doi copii cu ea din grupul de prieteni și au mers să se dea în mașinuțe. Iată cum Cristina Pucean încearcă să facă fel și fel de activități și să treacă peste despărțirea care nu e deloc una ușoară. Vedeta a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze și foarte binedispusă alături de cei dragi.

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești, relație cu suișuri și coborâșuri

Cu toate că acum nu mai formează un cuplu, să ne amintim totuși că Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean păreau extrem de fericiți împreună și nimic nu dădea de înțeles că relația lor nu ar funcționa așa cum trebuie.

Chiar în luna ianuarie a acestui an cei doi au mers împreună în Cuba, acolo unde s-au bucurat de o vacanță pe lux și opulență, iar celebra dansatoare a fost tot timpul răsfață de manelist. Mai mult de atât, mai mereu își făceau declarații de iubire pe rețelele de socializare și fanii deja îi vedeau ca o familie.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/imagini-exclusive-cu-cristina-pucean-dupa-despartirea-de-bogdan-de-la-ploiesti-cand-unde-si-cu-cine-am-surprinso-pe-celebra-dansatoare-video-332433.html

RECLAMĂ
Articolul precedentMomentul în care Adrian Mititelu s-a jignit de 3 ori în câteva secunde, în dialogul cu Ilie Dumitrescu
Articolul următorJudecătorii s-au pronunțat în procesul Mădălinei Apostol! Cu ce probleme se confruntă șatena, după ce a fost condamnată penal