Acasă Monden Bogdan de la Ploiești, recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce are. Ce...

Bogdan de la Ploiești, recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce are. Ce mesaj emoționant a transmis artistul: „Simt nevoia…”

271
0

Bogdan de la Ploiești îi este recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce are. Artistul a transmis un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor de socializare. Iată ce a postat cântărețul de manele!Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bogdan de la Ploiești nu trece prin cea mai bună perioadă din viața lui și asta pentru că el și Cristina Pucean s-au despărțit. Cu toate acestea, cântărețul de manele îi este recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce are, iar recent a simțit nevoia să transmită public acest lucru.

RECLAMĂ

Bogdan de la Ploiești îi este recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce are

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Bogdan de la Ploiești a făcut o postare specială. Artistul a publicat două imagini cu el din oraș și a scris un mesaj emoționant.

Cântărețul de manele a simțit nevoia să spună public că îi este recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce are. El a transmis faptul că îl iubește pe Dumnezeu și îi mulțumește pentru ce i-a oferit de-a lungul timpului.

„Simt nevoia să spun… Te iubesc, doamne! Îți mulțumesc că m-am trezit și azi! ❤️”, a scris artistul la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram.

Artistul, ironie la adresa lui Tzancă Uraganu

Bogdan de la Ploiești a făcut o ironie la adresa lui Tzancă Uraganu. De-a lungul timpului, cei doi artiști și-au adresat diverse ironii în public, iar fanii au fost martorii acestor schimburi de replici.

De această dată, cântărețul de manele a reacționat la noua piesă a colegului său din industria muzicală. Tzancă Uraganu a fost surprins purtând o pereche de șosete negre cu galben, care aminteau de culorile albinelor, iar artistul a făcut mai multe remarci amuzante despre acest aspect.

Pe platformele de socializare, acesta a menționat că toată lumea se teme de aceste insecte, în timp ce colegul său nu pare să aibă aceeași teamă, deoarece a ales să le poarte la picioare. La final, i-a transmis urări de succes pentru noul hit pe care urmează să-l lanseze.

„Băi oameni buni, tututor ne este frică de albine și asta demonstrează ce om bun este Tzancă. El iubește aceste insecte și le-a pus în picioare. 100% vei câștiga cu această piesă, cum se numește…”, a spus artistul pe rețelele de socializare.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/bogdan-de-la-ploiesti-recunoscator-lui-dumnezeu-pentru-tot-ce-are-ce-mesaj-emotionant-a-transmis-artistul-simt-nevoia-foto-332857.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCristian Boureanu, făcut încă o dată K.O. de poliție / Urmează a doua rundă
Articolul următorMihai Rotaru, prima reacție despre demiterea lui Ivaylo Petev. Ce spune despre interesul lui Gigi Becali pentru Alex Mitriță