Acasă Monden „Mi-a zis că exagerez. Îmi spune că nu e ceva ce eu...

„Mi-a zis că exagerez. Îmi spune că nu e ceva ce eu trebuie să știu. Are viața privată!” Marcela Fota, detalii neștiute despre relația cu fiul său! Ce îi interzice adolescentul mamei sale

1430
0

Marcela Fota a vorbit despre cum decurge relația dintre ea și fiul său.Marcela Fota este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi din țară, care de-a lungul timpului a trecut prin numeroase încercări, cea mai grea dintre ele fiind decesul soțului său.

RECLAMĂ

Cu toate acestea, artista a reușit să treacă peste greutăți, iar acum trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Interpreta de muzică populară și-a găsit sprijinul în fiul său, David, în vârstă de 14 ani.

Invitată în cadrul emisiunii „ WOWnews ”, Marcela Fota a făcut o serie de mărturisiri despre modul în care decurge relația dintre ea și fiul său.Fiul Marcelei Fota refuză să vorbească cu mama sa despre viața sentimentală

Marcela Fota se poate numi o femeie împlinită, care are parte de succes atât pe plan personal, cât și profesional. Interpreta de muzică populară este o mămică fericită, fiind foarte mândră de fiul său. David este la vârsta adolescenței, iar de aceea preferă să fie discret cu privire la viața sa sentimentală.

Cu toate acestea, artista și fiul său au o relație apropiată de prietenie.

Am norocul că încă îi place să își petreacă timpul cu mine, deși e mai înalt cu 10 centimetri și are 14 ani. Momentan despre fete îmi spune că nu e cazul. Îmi amintesc că era mai mic și îi plăcea de o fată și i-am zis să o ducă la film, să îi ia flori. Mi-a zis că exagerez și de atunci a zis că nu vrea să îmi mai spună absolut nimic, pentru că zice că eu iau totul prea personal, că nu trebuie să mă implic.

Așa că dacă îl mai întreb de vreo iubită, îmi spune că nu e ceva ce eu trebuie să știu, mă închide. Are viața mai privată, probabil că s-a săturat să vadă cât de atacată sunt eu din toate punctele de vedere .”, a declarat Marcela Fota.

Marcela Fota, mesaj dur la adresa celor care îi critică alegerile

Marcela Fota a ajuns ținta bârfelor și criticilor în momentul în care a început o relație cu un bărbat mult mai tânăr decât ea. Chiar și așa, interpreta de muzică populară s-a hotărât să ignore toate aceste cuvinte negative și să își trăiască viața în continuare după bunul plac.

«Nu văd, dacă tu ești împăcat cu tine, de ce trebuie să îți pese atât de mult de ce fac eu. După toată această nebunie din viața mea, mi-am dat seama că nu toți oamenii sunt împliniți și nu sunt puțini să fie lipsiți de răutăți pentru că la partea aceasta mă refeream.  Ar trebui să lucrăm fiecare și să încercăm să ne înfrumusețăm sufletul. Trebuie să îi dai sufletului ce crezi că îi face bine și atunci nu văd pe cine ar ajuta să vorbească de rău de mine?! Cu ce te ajută pe tine ca persoană și exact în ideea aceasta am făcut acest vers „Mă vorbesc urâtele că am parte de dragoste”, pentru că din punctul meu de vedere, oamenii răi sunt mai urâcioși. Fiecare om are frumusețea lui și părțile lui și bune și rele, dar aș vrea ca fiecare om să se concentreze pe ce are el de făcut .», a dezvăluit Marcela Fota, la WOWnews.  

sursa:https://www.kfetele.ro/mi-a-zis-ca-exagerez-imi-spune-ca-nu-e-ceva-ce-eu-trebuie-sa-stiu-are-viata-privata-marcela-fota-detalii-nestiute-despre-relatia-cu-fiul-sau-ce-ii-interzice-adolescentul-mamei-sale-20345628?fbclid=IwAR0iyoV8lYVeJ9ITQ9Ku19cxFMwnfB8B93Gf4kviw8nKX-HShxALjBHEaeg

RECLAMĂ
Articolul precedent„A scăpat de demitere”. Arabii anunță că Laurențiu Reghecampf era în pericol la Al-Tai
Articolul următorInterviu Simona Pătruleasa: „Nu am ales eu televiziunea, a fost pur și simplu o întâmplare. Am fost chemată să dau o probă și așa a început această aventură frumoasă.”