Acasă Interviuri Interviu Simona Pătruleasa: „Nu am ales eu televiziunea, a fost pur și...

Interviu Simona Pătruleasa: „Nu am ales eu televiziunea, a fost pur și simplu o întâmplare. Am fost chemată să dau o probă și așa a început această aventură frumoasă.”

421
0

Simona Pătruleasa a câștigat inimile publicului prin carisma ei și abilitatea de a aduce o notă proaspătă în industria media. Jurnalista poate fi urmărită pe micile ecrane în cadrul Știrilor Kanal D de la 9:00, de luni până vineri. Cu o voce caldă și un zâmbet captivant, mereu este pregătită să aducă povești interesante și informații de calitate publicului telespectator.

RECLAMĂ

Simona Pătruleasa a dezvăluit cum a ales jurnalismul, dar și ce relație are cu fiica sa, Ingrid.

Kfetele: Puține persoane știu faptul că la începutul carierei tale ai fost învățătoare. Cum ai ales, de fapt, televiziunea? Se spune că acest domeniu are un microb al lui. Pe tine te-a prins de la început?

Simona Pătruleasa: Pentru mine perioadă în care am fost învățătoare a fost una foarte frumoasă, pentru că nu exista telefonul mobil și copiii erau mult mai conectați unii la alții, mai atenți, mai dornici să învețe din realitate, nu din mediul virtual. Nu am ales eu televiziunea, a fost pur și simplu o întâmplare. Cei din jur îmi tot spuneau că am o voce frumoasă și am trimis un CV pentru un casting, la indemnul prietenilor.Am fost chemată să dau o probă și așa a început această aventură frumoasă. Mi-a plăcut mult din prima clipă.

Kfetele: Te-ai născut în Râmnicu Vâlcea și ai un frate mai mare cu un an. Ce amintire amuzantă iți vine în minte atunci când te gândești la copilărie?
Simona Pătruleasa: Sunt multe amintiri deosebite legate de copilărie și de fratele meu. Îmi plăcea foarte mult să merg cu el oriunde, dar nu dorea mereu să mă ia și atunci îl urmăream ascunzându-mă în spatele copacilor până ajungeam la destinație.Țin minte că abia așteptam să meargă la cinema, pentru că acolo trebuia să intre cu mine în sală. Găseam mereu ceva interesant de făcut când nu erau părinții în jur. La un moment dat, aveam niște mere de la bunici, și ne-am gândit să le vindem ca să facem rost de bani pentru dulciuri. Când au venit părinții de la serviciu au aflat că am fost amândoi negustori câteva ore bune; nu s-au supărat.Kfetele: Cu amuzament ai povestit despre cât de mult timp petreceai împreună cu fratele tău. Cine era cel protector dintre voi doi? Cum era relația voastră?Simona Pătruleasa: Fratele meu este mai mare decât mine cu un an, dar eu eram cea mai grijulie, mai ales când eram în vacantă; părinții nu își puteau lua concediu o vară

întreagă, așa că stăteam mai mult singuri până veneau ei. Am avut o copilărie frumoasă, în ciuda faptului că nu aveam mai nimic din ceea ce au copiii din ziua de astăzi. Ne jucam foarte mult, petreceam mult timp afară, interacționam foarte mult unii cu ceilalți. Părinții au făcut tot ce le-a stat în putere ca noi să fim fericiți.
Kfetele: Ai un ten de porțelan și machiajul tău smokey eyes a devenit o emblemă, în ceea ce te privește. Cât de mult durează să îl realizezi și care sunt cele mai importante produse de machiaj pentru tine?


Simona Pătruleasa[Sursa foto: Instagram]

Simona Pătruleasa: Mulțumesc! Machiajul meu nu durează mai mult de zece minute, pentru că știu exact ce vreau să scot în evidență. Este foarte important să cunoști ce te avantajează. În viața de zi cu zi machiajul meu nu este unul foarte complex. Folosesc un fond de ten ușor, fard de pleoape monocrom, un blush, rimel și niciodată nu-mi lipsește din geantă un gloss nude. Machiajul pentru știri este unul mai complex.
Kfetele: Care este rutina ta de îngrijire a tenului? Când ai început să dai importanta acestui aspect?
Simona Pătruleasa: Am dat importantă destul de târziu, pentru că nu am considerat că am nevoie și nici răbdare nu aveam pentru așa ceva. Este adevărat că am și o moștenire genetică bună, dar dincolo de aceasta, nu am folosit de foarte tânără creme și tratamente. Nu am făcut excese și nu m-am culcat niciodată fără o demachiere temeinică. Dimineața îmi aplic o cremă cu protecție solară și seara o cremă hidratantă de noapte. O dată pe săptămână îmi fac un gomaj și de două, trei ori pe săptămână pun două, trei picături de ulei și-mi masez ușor tenul.
Kfetele: Ai un par superb, cu un luciu aparte. Încă de la lansarea în televiziune ai avut aceeași nuanță de păr, poate cu mici diferențe, de un ton. Ai avut perioade în care ai experimentat și alte culori pentru podoaba capilară?Simona Pătruleasa: Am avut o perioadă în care am decis să îmi schimb culoarea și am fost aproape blondă. Dar a fost o perioadă foarte scurtă, pentru că necesita o îngrijire suplimentară și nu aveam timp să petrec ore în saloane. M-am vopsit singură ani buni și cred că m-am descurcat foarte bine.
Kfetele: Cu ușurință ți-ai creat un stil vestimentar ce ți se potrivește perfect. În ce zonă te simți cel mai bine, mai ales când nu te afli la pupitrul știrilor?
Simona Pătruleasa: Telespectatorii s-au obișnuit cu mine cu stilul elegant cu care apar la știri. În timpul liber, însă, sunt adepta jeanșilor, a cămășilor sau tricourilor simple. Port încălțări comode, pentru că am diverse activități, mai ales cu Ingrid, și merg destul de mult pe jos.
Kfetele: Ingrid are deja 12 ani și este o deja o domnișoară. Îmi poți descrie relația pe care o aveți voi două?


Simona Pătruleasa si Ingrid[Sursa foto: Instagram]

Simona Pătruleasa: Ingrid este aproape adolescentă, e într-o perioadă foarte frumoasă, dar și delicată, cu multe schimbări. Are o personalitate extraordinară pe care o descoperim zi de zi. Petrecem foarte mult timp împreună, pentru că îmi doresc că timpul să treacă mai încet că să mă pot bucura mai mult de ea. Avem o relație extraordinară dintotdeauna și o regulă pe care o respectăm; indiferent de ce se întâmplă peste zi, nu adormim niciodată certate.
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi pentru femei, dar și interviuri cu celebrități.

sursa:https://www.kfetele.ro/interviu-simona-patruleasa-nu-am-ales-eu-televiziunea-a-fost-pur-si-simplu-o-intamplare-am-fost-chemata-sa-dau-o-proba-si-asa-a-inceput-aceasta-aventura-frumoasa-exclusiv-20360571

RECLAMĂ
Articolul precedent„Mi-a zis că exagerez. Îmi spune că nu e ceva ce eu trebuie să știu. Are viața privată!” Marcela Fota, detalii neștiute despre relația cu fiul său! Ce îi interzice adolescentul mamei sale
Articolul următorO femeie a mers la un salon pentru a se tunde. Stilista a văzut-o și a început să vorbească cu ea, după care a programat-o pentru a doua zi! Femeia n-a mai venit și… ce i s-a întâmplat stilistei după două săptămâni e ireal