Acasă Monden Maria Constantin a ajuns pe patul de spital. Ce a pățit artista:...

Maria Constantin a ajuns pe patul de spital. Ce a pățit artista: „Așa e când crezi…”

109
0

Maria Constantin se confruntă cu probleme de sănătate. Cu doar câteva ore în urmă, artista a ajuns, de urgență, la spital. Ce i s-a întâmplat.Maria Constantin a ajuns pe patul de spital după ce a încercat să își trateze acasă problemele de sănătate cu care se confrunta. Vedeta a spus cum se simte în prezent.

RECLAMĂ

Maria Constantin a ajuns, de urgență, la spital

Pe patul de spital, cu branula la mână, Maria Constantin și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că se confruntă cu probleme de sănătate și că a ajuns la spital după ce a încercat să se trateze acasă.

„Așa e când crezi că o bronșită se poate rezolva acasă, cu medicamente. Până la urmă fac ce fac și tot la urgențe ajung. Vă țin la curent! O să fie bine, sunt sigură! Doamne Doamne e cu mine!”, a fost mesajul transmis de Maria Constantin prin intermediul paginii de Instagram.

Așadar, în prezent, Maria Constantin este tratată pentru problema de sănătate cu care se confruntă și a promis să își țină fanii la curent cu felul în care se simte.

Ce sacrificii a făcut Maria Constantin pentru cariera sa muzicală

Maria Constantin a reușit să își construiască o carieră în lumea muzicală populară și de petrecere. Artista recunoaște însă că, de dragul profesiei, a făcut numeroase sacrificii atât în viața profesională, cât și în cea personală.”Am făcut multe sacrificii, atât pentru carieră, atât pentru fiul meu, pentru mama, familia mea. Dacă Dumnezeu așa a vrut ca eu să atrag atât de multe momente rele, grele, în viața mea, ca acum să fiu fericită, eu zic că a meritat. Schimbul a fost corect. Acum sunt fericită, liniștită. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că simt că le am pe toate”, a spus Maria Constantin.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/maria-constantin-a-ajuns-pe-patul-de-spital-ce-a-patit-artistaasa-e-cand-crezi-foto-334916.html

RECLAMĂ
Articolul precedentSentință incredibilă în dosarul „bombardierului” care i-a amenințat pe polițiștii de la trupele speciale
Articolul următorFlorin Piersic, primele declarații de pe patul de spital! Ce gânduri a transmis marele actor: „Mai am de spus multe povești…”