Acasă Monden Florin Piersic, primele declarații de pe patul de spital! Ce gânduri a...

Florin Piersic, primele declarații de pe patul de spital! Ce gânduri a transmis marele actor: „Mai am de spus multe povești…”

87
0

Starea de sănătate a lui Florin Piersic este tot mai bună de la o zi la alta. Recent, marele actor a transmis un mesaj de pe patul de spital. A ținut să mulțumească în primul rând cadrelor medicale care s-au ocupat de problemele lui de sănătate, dar și celor care i-au fost alături cu gândul și s-au rugat pentru el.Duminică, pe data de 5 mai, Florin Piersic a fost supus unei intervenţii chirurgicale de extragere a sondelor unui stimulator cardiac. Actorul în vârstă de 88 de ani a fost operat la Institutul Inimii Niculae Stăncioiu din Cluj-Napoca. Ulterior, a fost transportat la un spital din Capitală cu un avion SMURD și, mai apoi, internat la Spitalul Foișor, acolo unde a suferit o nouă operație, de această dată la genunchi, fiindu-i îndepărtată proteza care era cauza principală a infecției.

RECLAMĂ

Florin Piersic, primele declarații de pe patul de spital

Cu puțin timp în urmă, Florin Piersic a transmis un mesaj de pe patul de spital. Aflat încă internat, sub supravegherea atentă a medicilor, după intervenția chirurgicală suferită recent, marele actor a ținut să mulțumească cadrelor medicale care l-au tratat.

„Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat in gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă si iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, va spun Hristos a Înviat!
Cu aceasta ocazie, va dau și o veste: „sunt viu” și asta datoria minunaților doctori care mă îngrijesc. Mă amuză cand văd la premiile Oscar cum vin actorii premiați cu un pomelnic de mulțumiri, dar astăzi chiar vreau sa ii pun fiecăruia medalia inimi mele in piept. Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roșianu, Dr. Florin Crișan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel. Dr. Adrian Marinescu, eroii mei- Dr. Șerban Dragosloveanu și Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor in timpul operației, dar…m-a și adus înapoi. Vă iubesc pe toți, oameni buni și va copleșesc cu recunoștința mea! Tineti-ma aproape, pentru că mai am de spus multe povesti minunatului meu public.”, a fost mesajul transmis de Florin Piersic.

Așadar, Florin Piersic se simte tot mai bine de la o zi la alta și dă de înțeles că abia așteaptă să revină pe scenă, în fața publicului său.

Florin Piersic suținea un spectacol la Cluj Napoca atunci când i s-a făcut brusc, rău

Amintim că Florin Piersic suținea un spectacol la Cluj Napoca atunci când i s-a făcut brusc, rău. Ajuns la spital, cadrele medicale au constatat că actorul are o infecție localizată la nivelul unuia dintre genunchi și l-au operat de urgență.

”Situația era a unui pacient cu septicemie, cu o infecție generalizată în sânge, cu un tratament antibiotic complex, dar care avea două particularități, și anume două zone protetice: proteză de genunchi și material protetic în inimă, adică stimulatorul cardiac cu cele două sonde ale lui. Este un principiu cunoscut în medicină faptul că materialele proteice nu se pot apăra împotriva infecțiilor”, a declarat medicul care l-a operat pe marele actor.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/florin-piersic-primele-declaratii-de-pe-patul-de-spital-ce-ganduri-a-transmis-marele-actormai-am-de-spus-multe-povesti-334913.html

RECLAMĂ
Articolul precedentMaria Constantin a ajuns pe patul de spital. Ce a pățit artista: „Așa e când crezi…”
Articolul următorCNP-urile românilor vor fi modificate! Anunțul făcut de Ministerul de Interne