Acasă Life Style O femeie a mers la un salon pentru a se tunde. Stilista...

O femeie a mers la un salon pentru a se tunde. Stilista a văzut-o și a început să vorbească cu ea, după care a programat-o pentru a doua zi! Femeia n-a mai venit și… ce i s-a întâmplat stilistei după două săptămâni e ireal

683
0

O stilistă de la un salon de coafură i-a schimbat viața unei tinere care suferea de o depresie severă, printr-un simplu act de bunătate. Tânăra stătuse luni în șir pat, timp în care nu-și îngrijise deloc părul, care devenise extrem de încâlcit. După ce povestea a fost relatată de stilistă pe rețelele sociale, internauții au avut foarte multe reacții pozitive.

RECLAMĂ

O coafeză din Oshkosh, statul american Wisconsin, a dovedit ce mare diferență poate face un simplu act de bunătate. Aceasta s-a străduit enorm de mult pentru a-i oferi o tunsoare unei femei care i-a schimbat la propriu viața! Și totul deoarece tânăra se confrunta cu o depresie severă.

O stilistă i-a schimbat viața unei tinere care suferea de depresie

Kate Langman, stilistă la un salon din Oshkosh, a întâlnit-o prima dată pe femeie când aceasta a intrat în magazinul de înfrumusețare în căutarea unor produse pentru a-și aranja părul foarte încâlcit. Acesta ajunsese așa după luni de zile în care a stat întinsă în pat, suferind de depresie. De menționat este faptul că ea și-a ținut părul prins în coadă pe toată această perioadă fără să-l pieptene.

„Când am întrebat-o dacă are nevoie de ajutor, a început să-mi spună povestea ei. Nu a putut să se ridice din pat timp de șase luni. Ceea ce însemna că nu și-a spălat părul și nici nu l-a periat”, a scris Langman despre femeia respectivă.

Tânăra și-a ținut părul într-un coc, care s-a transformat într-o șuviță imens de groasă. Avea podoaba capilară atât de încâlcită încât părea că are literalmente pietre pe ceafă. Kate Langman a încurajat-o pe femeie să lase produsele pe raft și să vină la salon pentru a o ajuta să-și revitalizeze părul. Cu toate acestea, femeia nu s-a prezentat la programare, dar a sunat două săptămâni mai târziu pentru a programa o altă dată. Din nou nu a venit.

Abia pe 8 martie, femeia a intrat din nou în salon și i-a spus stilistei că, în sfârșit, se ridicase din nou din pat și că dorea să o ajute cu părul ei foarte încâlcit.„Am avut un sentiment imens de ușurare când a intrat din nou în salon în acea zi. Am știut că dacă o puteam ajuta, putea fi primul pas pentru ca ea să devină mai fericită”, a declarat Kate Langman.

S-a chinuit ore în șir ca să-i aranjeze părul

Kate Langman a petrecut mai mult de opt ore pentru a o descurca și coafa pe femeie. Stilista a precizat că a încercat să își mențină oaspetele confortabil și relaxat pe tot parcursul procesului de înfrumusețare.

„Am învățat multe despre viața ei și despre locul de unde a venit, ceea ce a explicat destul de multe. Asta a fost marea deschidere a ochilor. Ea nu a ales să fie deprimată”, a mai precizat stilista.

Până la sfârșitul zilei, munca asiduă și dedicarea lui Kate Langman față de tânăra respectivă a dat roade. Părul femeii a fost transformat surprinzător, grație unei tunsori elegante, având valuri lucioase cu reflexii roșii.

Deși Langman spunea că nu vrea să dezvăluie identitatea femeii, după postarea făcută, tânăra pe care a ajutat-o a distribuit postarea și i-a mulțumit public stilistei.

„Mi-a dat curajul de a încerca să-mi schimb viața. ÎȚI MULȚUMESC foarte mult din toată inima și din tot sufletul meu. M-ai salvat și m-ai ajutat să mă întorc de pe marginea prăpastiei. Aveți întotdeauna dragostea și recunoștința mea”, a scris tânăra.

sursa: https://www.bzi.ro/o-stilista-i-a-schimbat-viata-unei-tinere-care-suferea-de-depresie-povestea-ei-este-impresionanta-4665956?utm_source=RADIOBZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR1ttRyDHx1yczt5LLWo8Rvpyoym3Q7-929mUwOgtTlVDUfPAps-5ZoDeOE

RECLAMĂ
Articolul precedentInterviu Simona Pătruleasa: „Nu am ales eu televiziunea, a fost pur și simplu o întâmplare. Am fost chemată să dau o probă și așa a început această aventură frumoasă.”
Articolul următorCe mesaj i-a scris o amantă moldoveancă nevestei căreia i-a furat soțul