Acasă EVENTS Mii de săteni şi zeci de atracţii la Sarbatoarea trandafirului din comuna...

Mii de săteni şi zeci de atracţii la Sarbatoarea trandafirului din comuna Amarastii de jos

1171
0

Terenul de fotbal din Amarastii de jos a fost invadat, duminica, de sătenii veniţi la petrecere de ziua comunei. Mai ales că organizatorii l-au ticsit cu puncte de atracţie pentru publicul de toate vârstele. Un pluton întreg de tobogane gonflabile, trambuline, trenuleţe şi carusele îi aşteptau pe copii, la pachet cu câteva zeci de tarabe şi rulote care comercializau dulciuri, de la tradiţionala alviţă la mai noul popcorn, plus gogoşi de cel puţin patru naţii diferite. În ciuda abundenţei dulciurilor, atmosfera era totuşi dominată de grătarele de mici, tradiţionale puncte de atracţie la serbările câmpeneşti. Pe lângă deliciile culinare, asistenţa era atrasă de pe cele mai îndepărtate uliţe ale comunei de acordurile muzicale ale orchestrei, horele şi sârbele asigurând fundalul sonor pe parcursul întregii zile.

RECLAMĂ

Locuitorii din Amarastii de jos şi cei veniţi din vecini au savurat spectacolul muzical, pe scena de pe stadion urcând pe parcursul zilei Mihaela Sultan, Valentin Sanfira, Violeta Constantin, Zorina Balan, Ionela Anghel Popa, Mirela Zisu, Valentin Andrei, Mihaela Jianu şi Formaţia Nicuşor Troncea.

RECLAMĂ
Articolul precedentCe relație are Vica Blochina cu fiul ei, după ce băiatul de 17 ani s-a mutat la tatăl lui, Victor Pițurcă! Vedeta a acceptat cu greu schimbarea: ”Am depășit perioada”
Articolul următorVezi recitalul Niculinei Stoican la ziua comunei Castranova din Judetul Dolj