Acasă Monden Interlopul care l-a măcelărit pe liderul grupării Sportivilor, victimă în pușcărie /...

Interlopul care l-a măcelărit pe liderul grupării Sportivilor, victimă în pușcărie / Ce a pățit „săgeata” grupului mafiot dirijat de un comisar BCCO!

409
0

Cuțitarul tocmit să îl omoare pe rivalul mafioților dirijați de un comisar de la Combaterea Crimei Organizate a fost nevoit să dea explicații în fața judecătorilor, într-un dosar deschis în numele lui.

RECLAMĂ

Cezar Petcu, zis Joe, executantul grupării de tip mafiot dirijată de un comisar BCCO, a fost citat în fața judecătorilor, într-un dosar în care pușcăriașul ar fi solicitat întreruperea pedepsei de cinci ani. Însă, când a ajuns în fața instanței, Joe a susținut că nu el a formulat cererea, ci niște probabil niște dușmani care vor să îi facă probleme.

„Constată că nu a fost formulată prezenta cerere de întrerupere a executării pedepsei de către condamnatul PETCU CEZAR ROBERTO, fiul lui …, născut la data de …, deţinut în Penitenciarul Aiud. În baza art. 601/1 Cod pr pen respinge ca inadmisibilă cererea formulată”, a stabilit instanța. După acest episod, pe același nume a fost înregistrată o cerere de liberare condiționată. Dacă Joe a fost cel care a depus-o, se va stabli pe 10 ianuarie 2024, la primul termen.

Cezar Petcu (stânga) a primit 5 ani de pușcărie, fiindcă a încercat să îl omoare pe Marius Alecu, zis Bebino (medalion), la comanda liderilor grupării: un traficant de droguri prieten cu un parlamentar și un comisar de la Combaterea Crimei Organizate. Liderii, care au comandat patru asasinate și plănuiau să îl execute pe șeful BCCO, sunt judecați în stare de libertate, în mai multe dosare. De la ei de acasă, continuă afacerile, cu acordul judecătorilor.

17.000 de euro, pentru a-l ucide pe traficantul Bebino

„La data de 09 ianuarie 2020, în jurul orei 21.00, pe o stradă din municipiul București, pe fondul conflictului dintre membrii grupării cu o grupare rivală, precum și în contextul unui denunț formulat de către o persoană vătămată, fiind instigați de către liderul grupării, doi inculpați, au chemat partea vătămată la respectiva adresă și au exercitat asupra acestuia acte de violență fizică, inclusiv cu o sabie, provocându-i leziuni traumatice ce au pus în primejdie viața”, a explicat DIICOT, la momentul respectiv. Conform lui Bebino, pentru uciderea sa s-ar fi plătit suma de 17.000 de euro.

În 2020, Joe a formulat o cerere de întrerupere a pedepsei, din motive medicale. Cererea respectivă a venit la scurt timp după ce gardienii l-au prins pe Joe cu un telefon în anus. Conform unor surse din rândul anchetatorilor, la un moment dat, polițiștii au detectat, cu un aparat special, semnal din celula în care se afla Petcu. În aceste condiții, a fost organizat un control, însă, în urma percheziției, nu s-a găsit nimic. Nici în saltea, nici sub saltea, nici în lucrurile arestatului, nimic.

Cezar Petcu – fotografie realizată în arest, sub nasul funcționarilor care protestează pentru salarii mai mari și pensii speciale

S-a trecut la percheziția corporală, însă telefonul nu a apărut nici după ce deținutul a fost dezbrăcat la piele. Atunci, unul dintre polițiști i-ar fi cerut lui Petcu să se lase pe vine, iar misterul a fost elucidat. Disperat că aparatul ar putea să fie găsit, bărbatul l-ar fi ascuns în corp, prin orificiul anal. Ca urmare, pe numele lui Petcu a fost întocmit un raport de incident care va cântări greu atunci când acesta va solicita eliberarea condiționată sau alte beneficii acordate deținuților.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/interlopul-care-la-macelarit-pe-liderul-gruparii-sportivilor-victima-in-puscarie-ce-a-patit-sageata-grupului-mafiot-dirijat-de-un-comisar-bcco-321373.html

RECLAMĂ
Articolul precedentRăsturnare de situație în cazul uciderii lui Adrian Kreiner | Primul suspect reţinut, Laurenţiu Lăcătuşu, va fi eliberat
Articolul următorCristi Borcea, dezvăluiri din intimitate: „Am fost mereu cu cine mi-am propus”