Acasă Stiri Răsturnare de situație în cazul uciderii lui Adrian Kreiner | Primul suspect...

Răsturnare de situație în cazul uciderii lui Adrian Kreiner | Primul suspect reţinut, Laurenţiu Lăcătuşu, va fi eliberat

528
0

Suspectul reținut în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu nu poate fi arestat preventiv.După audierile maraton de azi noapte, anchetatorii au ajuns la concluzia că nu există probe pentru a propune arestarea lui Laurențiu Lăcătușu, un fost boxer care s-a căsătorit cu o săptămână înainte de crima de la Sibiu.

RECLAMĂ

El se află, deocamdată, în custodia polițiștilor, dar urmează să fie eliberat.

„Surse apropiate anchetei spun că identificarea acestui suspect a avut loc la scurt timp după perchezițiile din localitatea Dumbrăvița din județul Timiș.

De asemenea, au contat informațiile martorului-cheie din dosar. Acest martor, reținut în arestul IPJ Sibiu, le-a spus anchetatorilor numele şi semnalmentele suspectului ce avea să fie reținut în județul Dolj şi, în plus, l-a identificat pe acesta din urmă într-o fotografie.

Individul capturat ieri a fost interogat toată noaptea, iar anchetatorii au decis că nu există probe care să-l incrimineze în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu.

Anchetatorii încearcă acum să stabilească dacă nu cumva martorul-cheie Ilie Sitariu a încercat să-i inducă în eroare, pentru ca adevăratul suspect să mai câștige niște timp şi să se ascundă sau să dispară.

Ilie Sitariu urmează, de altfel, să fie dus în fața magistraților, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Rămân, în continuare, indiciile că doi dintre făptași, precum şi femeia care îi însoțea, ar fi fugit din țară”, a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Andreea Borboros.

Anchetatorii cred că jefuirea și asasinarea lui Adrian Kreiner au fost puse la cale chiar de Sitariu, un bărbat care a petrecut trei ani într-o închisoare din Statele Unite ale Americii, după ce a fost prins în timp ce fura bani cu carduri clonate.El ar fi fost cel care le-a dat pontul autorilor jafului și crimei și l-ar fi ajutat pe unul dintre atacatori să fugă din țară.

sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/laurentiu-lacatusu-suspect-retinut-crima-adrian-kreiner-eliberat-nevinovat-692219.html

RECLAMĂ
Articolul precedentAnda Adam e foc și pară pe Oana Zăvoranu! Artista „a dat de pământ” cu fosta soție a lui Pepe: „Nu pot să accept!”
Articolul următorInterlopul care l-a măcelărit pe liderul grupării Sportivilor, victimă în pușcărie / Ce a pățit „săgeata” grupului mafiot dirijat de un comisar BCCO!