Acasă Monden Cristi Borcea, dezvăluiri din intimitate: „Am fost mereu cu cine mi-am propus”

Cristi Borcea, dezvăluiri din intimitate: „Am fost mereu cu cine mi-am propus”

315
0

Fostul acționar de la Dinamo a recunoscut că le-a fost infidel primelor sale soții.

RECLAMĂ

Cristi Borcea are un trecut amoros tumultuos. Tată a nu mai puțin de 9 copii, din patru mariaje, fostul acționar al lui Dinamo București a mărturisit că și-a înșelat fostele soții.

„Am fost mereu cu cine mi-am propus. Dar m-am liniștit. Nu am fost liniștit înainte, până să mă căsătoresc acum cu Valentina. Atunci aveam altă vârstă, ieșeam. Păi, când eram cu Alina sau cu Mihaela, tot ce mi-a plăcut ochiului… am mers. Da, și când eram căsătorit. Erau conjunctura, natura și poziția mea de cum eram atunci. Eram în toate discotecile, barurile. M-a mustrat conștiința, dar ce să faci? Asta a fost tinerețea. Nu aș mai face acum ce am făcut atunci. Nu aș mai face nici să risc cu subminarea economiei naționalei, ce făceam la 20 de ani. Odată cu vârsta, gândești totul altfel”, a spus Cristi Borcea, în podcastul „Tare de tot”, moderat de Viorel Grigoroiu.

Dinamovistul susține însă că acum s-a potolit, de când este alături de Valentina Pelinel: „Valentina m-a găsit în cea mai bună perioadă, când te așezi, când te uiți în jur și vezi 9 copii, când vezi cea mai frumoasă femeie din lume alături de care creezi cele mai bune condiții pentru toată lumea. Și atunci nu-ți mai arde de altele”.

sursa:https://antenastars.ro/star-magazin/cristi-borcea-dezvaluiri-din-intimitate-am-fost-mereu-cu-cine-miam-propus-id107618.html

RECLAMĂ
Articolul precedentInterlopul care l-a măcelărit pe liderul grupării Sportivilor, victimă în pușcărie / Ce a pățit „săgeata” grupului mafiot dirijat de un comisar BCCO!
Articolul următorAndreea Marin, sfaturi pentru femei pentru a scăpa de relațiile toxice: „Nu e nevoie să te chinui”