Acasă STIRI SPORTIVE Instanţa a decis: Silviu Bogdan e preşedintele AJF Dolj

Instanţa a decis: Silviu Bogdan e preşedintele AJF Dolj

1247
0

Tribunalul Dolj a decis astăzi, irevocabil, că Silviu Bogdan este noul preşedinte al AJF Dolj. În rezumat, povestea de prin instanţe sună cam aşa: Silviu Bogdan a făcut o cerere de înregistrare a noii conduceri a AJF Dolj, potrivit Adunării Generale din februarie. Conducerea actual a AJF Dolj a atacat-o cu recurs, iar astăzi recursul a fost considerat nefondat, menţinând hotărârea AG din februarie care-l consacra pe Silviu Bogdan drept preşedinte. Decizia de astăzi a Tribunalului este irevocabilă!

RECLAMĂ

Despre victoria din instanţă, Silviu Bogdan a spus: Este un mare succes al fotbalului doljean!

Ce va urma ne-a explicat avocatul lui Silviu Bogdan. Acesta ne-a zis: Nicu Neagoe va trebui să părăsească scaunul de la AJF. Depinde cum o va face: de bună voie sau cu executor judecătoresc. Poate să dureze câteva zile sau o lună. Nu mai mult. Hotărârea e irevocabilă! Nu mai are cum să rămână. E ca şi cum Băsescu ar fi rămas preşedinte dacă ar fi fost cvorum. În rezumat: Neagoe a pierdut irevocabil. Procedural nu mai are ce să facă.

sursa: http://www.oltenia-sport.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentSandu şi Dragomir tremură! Mititelu a primit actul care poate arunca în aer întreg fotbalul românesc! Dezvăluirea şoc făcută de ANST:
Articolul următorDolj: O maşină a luat foc după ce s-a răsturnat