Acasă STIRI SPORTIVE Sandu şi Dragomir tremură! Mititelu a primit actul care poate arunca în...

Sandu şi Dragomir tremură! Mititelu a primit actul care poate arunca în aer întreg fotbalul românesc! Dezvăluirea şoc făcută de ANST:

820
0

Fanii Craiovei sunt aproape de a primi o veste pe care o aşteaptă de peste doi ani, de când echipa a exclusă de pe harta fotbalului românesc de decizia Adunării Generale a FRF.

RECLAMĂ

Până acum, justiţia le-a dat dreptate oltenilor, Curtea de Apel Bucureşti anulând decizia Adunării Generale a FRF din 14 mai, când majoritatea conducătorilor de cluburi au votat excluderea definitivă a Ştiinţei din fotbal. În iunie 2012, tot Curtea de Apel hotărâse şi desfiinţarea deciziei Comitetului Executiv al FRF din iulie 2011, de excludere provizorie a clubului oltean.

Mâine, de la ora 9, la Tribunalul Bucureşti se va judeca acţiunea introdusă de „Fotbal Club U Craiova” în urmă cu aproximativ un an de zile, prin care s-a cerut de către Universitatea constatarea faptului că Sandu Mircea nu a fost ales în mod legal şi că nu are mandat ca preşedinte FRF.

Surpriza vine de la ANST, care a comunicat instanţei de fond un document exploziv, prin care această instituţie certifică faptul că, în evidenţa sa, vechile cluburi, respectiv CS FC DINAMO BUCUREŞTI, AFC STEAUA BUCUREŞTI, AFC RAPID BUCUREŞTI, AFC NAŢIONAL 2000 BUCUREŞTI, FC CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ, CF OŢELUL GALAŢI, ASOCIAŢIA NEPATRIMONIALĂ FC BRAŞOV, FC ARGEŞ, FC PETROLUL PLOIEŞTI, ASFC SPORTUL STUDENŢESC, CSP UM TIMIŞOARA, CF GLORIA 1922 BISTRIŢA, CS FC FARUL CONSTANŢA sunt active şi că noile entităţi sportive, societăţi comerciale înfiinţate de patroni ulterior, gen SC DINAMO 1948 SA, SC FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI SA, SC FOTBAL CLUB RAPID SA etc., nu aveau dreptul să participe sau să voteze în cadrul Adunărilor Generale ale FRF / LPF, anunţă cei de la ediţie.ro

Dacă acest document se dovedeşte real, el poate produce o adevărată furtună în fotbalul românesc, iar Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir ar avea probleme mari, deoarece ei, ani de-a rândul, au activat în ilegalitate şi au permis în mod ilegal participarea în competiţie a unor societăţi comerciale în scopul fraudării bugetului de stat, deoarece vechile cluburi sportive, mai sus menţionate, sunt pline de datorii, conform sursei de mai sus.

sursa: prosport.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentUn bebeluş a fost zdrobit la naştere de către medici
Articolul următorInstanţa a decis: Silviu Bogdan e preşedintele AJF Dolj