Acasă STIRI SPORTIVE Hagi, resemnat după rușinea de la Craiova: „Nicio scuză. Trebuia să vină...

Hagi, resemnat după rușinea de la Craiova: „Nicio scuză. Trebuia să vină și momentul ăsta”

272
0

Gică Hagi (58 de ani), antrenorul-finanțator de la Farul, a comentat înfrângerea umilitoare cu FCU Craiova, echipă antrenată de preparatorul fizic Dan Vasilică, scor 0-4. Resemnat, Hagi a descris jocul de astăzi drept „o lecție de fotbal” predată de către FCU Craiova. Antrenorul campioanei a repetat nevoia ca elevii lui să revină la nivelul de anul trecut, unul în care au fost supremi în SuperLigă.

RECLAMĂ

Concluziile lui Gică Hagi după FCU Craiova – Farul 4-0: „Pauza este binevenită. Trebuie să ne punem la punct”

„Trebuia să vină și momentul ăsta. Cred că nu mai suntem cei de anul trecut sub nicio formă. Nu avem nicio scuză Nică am jucat multe meciuri, oboseală… din păcate, când nu ești 100% din toate punctele de vedere, să lupți, atunci fotbalul te pedepsește. În seara asta ne-a pedepsit pe toți.

Din păcate, a fost o lecție de fotbal. Trebuia să vină și asta, ca noi, cei de la Farul, să învățăm anumite lucruri care trebuie respectate.

Trebuie să vorbim, să analizăm, apoi să schimbăm lucrurile total, altfel nu va fi bine. Pe teren s-a văzut că am avut o viteză în minus.

Avem două-trei zile pauză, apoi trebuie să analizăm bine. Unii jucători pleacă la loturile naționale, avem de muncă, de respus oamenii pe drumul corect, să fim mental foarte bine.

Cred că pauza asta este binevenită. Trebuie să ne punem la punct cu toții, să ne așezăm și să fim cei de anul trecut”, a comentat Hagi la DigiSport.Farul a câștigat doar 3 dintre cele 7 meciuri jucate în acest sezon de campionat. În rest, sunt 4 înfrângeri pentru campioană.

sursa:https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gica-hagi-fcu-craiova-farul-710092.html

RECLAMĂ
Articolul precedentA mai murit un rănit după expoziile de la Crevedia! Patru persoane au pierdut lupta cu viața în urma tragediei
Articolul următorDan Vasilică, entuziast la interviuri: „Semănăm cu «Gașca nebună», avem atac devastator” » I-a propus un jucător lui Edi Iordănescu