Acasă STIRI SPORTIVE Dan Vasilică, entuziast la interviuri: „Semănăm cu «Gașca nebună», avem atac devastator”...

Dan Vasilică, entuziast la interviuri: „Semănăm cu «Gașca nebună», avem atac devastator” » I-a propus un jucător lui Edi Iordănescu

293
0

Dan Vasilică (46 de ani), antrenorul interimar de la FCU Craiova, preparator fizic de meserie, a analizat victoria spectaculoasă cu Farul, 4-0

RECLAMĂ

Vasilică, omul de încredere al lui Adrian Mititelu, pe care patronul îl impune oricărui antrenor principal adus în Bănie, și-a comparat echipa cu „Gașca nebună” de la Sportul Studențesc. 

Vasilică a debordat de încredere, afirmând că FCU are un „atac devastator” și că Aurelian Chițu, golgheterul echipei, cu 6 goluri, ar merita convocat la echipa națională. 

Dan Vasilică, după FCU Craiova – Farul 4-0: „Semănăm ca joc cu «Gașca nebună». Atac devastator”

„Am marcat și nu am primit gol. Nu aveam emoții că nu vom marca, cred că ați văzut că aproape în toate meciurile am avut un joc ofensiv foarte bun. Problemele erau la nesincronizările din defensivă. Odată cu eliminarea acestora, eram convins că o să câștigăm.

Nu e important să marcheze un jucător sau altul, ci să câștigăm, să ducem mingea acolo și să fim pragmatici. Am fost și meciurile trecute, am marcat câte 3 goluri pe meci. Avem un atac devastator. 

Cred că ne apropiem cumva de «Gașca nebună». Rezultatele nu ne ajută ca punctaj, dar ca joc cred că semănăm puțin cu acea echipă extraordinară a Sportului”, a afirmat Vasilică la PrimaSport.

Dan Vasilică îl recomandă pe Chițu la echipa națională 

Autor a două pase decisive astăzi, Aurelian Chițu a fost propus de antrenorul său la echipa națională.

„Spuneam despre Chițu că este atacantul care câștigă duelurile. Dacă are spații, le fructifică. Dacă nu, iar câștigă duelul. Are joc aerian, de picior extraordinar. Nu sunt eu în măsură, dar ca suporter al echipei naționale pot spune că este jucător de națională, la ce parametri, ce statistici are. 

Nu contează ce adversar are, dacă i se face marcaj strict, dacă are adversar de viteză. Nu are niciun fel de problemă, câștigă marea majoritate a duelurilor. Este jucătorul care dă încredere echipei”, a afirmat „interimarul” din Bănie. 

A mai venit acum un jucător, fundaș central, în rest nu cunosc, sunt detalii care țin de conducere

Dan Vasilică, antrenor interimar FCU Craiova

sursa:https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dan-vasilica-fcu-craiova-farul-710093.html

RECLAMĂ
Articolul precedentHagi, resemnat după rușinea de la Craiova: „Nicio scuză. Trebuia să vină și momentul ăsta”
Articolul următorA intrat pe scenă cu lenjeria la vedere. Spectatorii din faţă, uluiţi de …