Acasă Stiri A mai murit un rănit după expoziile de la Crevedia! Patru persoane...

A mai murit un rănit după expoziile de la Crevedia! Patru persoane au pierdut lupta cu viața în urma tragediei

250
0

A fost confirmată oficial vestea că a mai murit un rănit după exploziile de la Crevedia. Pacientul s-a stins din viață la spital. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Patru persoane au decedat în urma tragediei care a șocat România. Mesajul transmis în această dimineață de reprezentanții Ministerului Sănătății.A mai murit un rănit după expoziile de la Crevedia! Patru persoane au pierdut lupta cu viața în urma tragediei.

RECLAMĂ

Patru oameni au murit după exploziile de la Crevedia

Tragedia de la Crevedia continuă să aducă vești sumbre, iar numărul victimelor crește. A fost înregistrat cel de-al patrulea deces în urma exploziilor devastatoare care au zguduit această comunitate. Luni dimineața, încă un supraviețuitor al infernului de la Crevedia și-a pierdut viața, aducând astfel numărul total al victimelor la patru.

Patru vieți nevinovate au fost curmate de exploziile care au șocat întreaga țară. Informațiile preliminare dezvăluie că pacientul în cauză suferea de arsuri severe, acoperind o proporție de 95% din suprafața corpului. A fost transferat și internat în stare critică la Spitalul Floreasca din București, unde eforturile medicilor s-au dovedit zadarnice în fața gravității rănilor sale.

Este important de menționat că victima tragică era un civil obișnuit, și nu un membru al echipei de intervenție a ISU, care a fost rănit în timpul primei explozii de la Crevedia. Într-un moment de coșmar, o butelie mortală a pătruns în curtea sa, transformându-i viața într-un infern de neimaginat.

„În cursul acestei dimineți (luni dimineata – n.r.), a decedat la Spitalul Floreasca un pacient aflat în stare foarte gravă încă de la începutul internarii, cu arsuri pe 95% din suprafața corporală. Adresăm condoleanțe familiei”, au transmis reprezentantii Ministerului Sănătății.

Cine este al treilea bărbat care a murit după explozii

Marian Mirea, un erou neînfricat, a suferit răni de o gravitate atât de mare încât nu a mai putut fi salvat, petrecându-și ultimele zile în Spitalul Floreasca din inima Bucureștiului.

În ziua exploziei, destinul lui Marian Mirea s-a transformat într-un act de curaj suprem. El și-a pus viața în pericol pentru a-și salva fiica și soția. Familia locuia la doar câțiva pași de stația GPL care a fost epicentrul tragediei.

„Sora mea cea mică, a auzit un mare suflu şi atunci s-a dus la taică-miu şi i-a spus, vino pentru că ceva se aude, pierde gaz! Pierdea gaz. I-a spus fugi, fugi că murim! Că ia foc! Atunci, butelia a zburat direct în curte! Nu am fost acasă! Şi, de fapt, nu există casă! Nu mai există casă! Care casă?”, a declarat Răzvan Mirea, fiul victimei, la observatornews.ro.

În prezent, locuința lor a devenit ruine, iar drama lor este cu atât mai adâncă cu cât a fost nevoie ca fiul lui Marian Mirea să revină din Anglia, dincolo de oceane, pentru a fi alături de familia sa în acest moment de cumpănă.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/a-mai-murit-un-ranit-dupa-expoziile-de-la-crevedia-patru-persoane-au-pierdut-lupta-cu-viata-in-urma-tragediei-315227.html

RECLAMĂ
Articolul precedentAfaceriștii care livrează semințe de cannabis în România, salvați de DIICOT / „Fapta nu există!”
Articolul următorHagi, resemnat după rușinea de la Craiova: „Nicio scuză. Trebuia să vină și momentul ăsta”