Acasă STIRI SPORTIVE Gică Popescu face praf o rivală din play-off: „Stinsă! O echipă de...

Gică Popescu face praf o rivală din play-off: „Stinsă! O echipă de subsolul clasamentului, doar declarativ luptă la titlu”

326
0

FC Voluntari a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0. Gică Popescu, președintele Farului, a avut un discurs dur la adresa jocului practicat de formația lui Eugen Neagoe. 

RECLAMĂ

Gică Popescu nu are milă de CSU Craiova și de Neagoe

„Craiova îmi pare o echipă stinsă de la venirea lui Neagoe. Acest spirit oltenesc pare că a dispărut. De la început am văzut o echipă în expectativă, cu atacanții la 30 de metri de terenul advers. 

O echipă de talia Craiovei trebuie să aibă altă atitudine, mai ales că juca împotriva unei echipe care pierduse ultimele 5 meciuri. Mi s-a părut, la fel ca în alte meciuri, o echipă stinsă. 

Te aștepți ca echipa să crească. Am înțeles, jucătorii aveau nevoie de timp pentru a înțelege ce vrea noul antrenor. Dar sunt deja 6 meciuri de la venirea lui Neagoe, iar echipa asta nu îți dă încredere. 

Pare o echipă mică, una din subsolul clasamentului, nu una care își dorește titlul, așa cum declară. La nivel declarativ, așa spune, că dorește titlul. Jucând așa, fără inițiativă, le va fi foarte greu”, a spus Gică Popescu la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și de Prima Sport. 

sursa:https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gica-popescu-o-face-praf-pe-cs-universitatea-craiova-689216.html

RECLAMĂ
Articolul precedentA confundat Chivulete xenofobia cu rasismul? Cum își pregătește FC U Craiova apărarea pentru apel la decizia meciului pierdut cu Sepsi
Articolul următorHanca n-a scăpat de furia galeriei Craiovei » Ce s-a întâmplat la Voluntari: „Mercenarule!”