Acasă STIRI SPORTIVE Hanca n-a scăpat de furia galeriei Craiovei » Ce s-a întâmplat la...

Hanca n-a scăpat de furia galeriei Craiovei » Ce s-a întâmplat la Voluntari: „Mercenarule!”

360
0

Fanii lui CSU Craiova și-au vărsat furia asupra lui Sergiu Hanca (30 de ani), în timpul reprizei secunde a deplasării de la Voluntari. 

RECLAMĂ
  • CONTEXT: Ionuț Vînă și Sergiu Hanca au considerat că nu le-a fost respectat contractul atunci când au fost trimiși să se pregătească separat de echipă și au pornit procesul;
  • Memoriile lor au fost respinse miercuri de Comisia de Soluționare a Litigiilor de la FRF;
  • Vînă și Hanca pot face recurs în România la decizia comunicată miercuri de CNSL, iar în eventualitatea unui nou verdict nefavorabil, au posibilitatea de a se adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv.

Sergiu Hanca trăiește un paradox la Craiova. A depus un memoriu împotriva clubului și vrea să obțină peste două milioane de euro. Cu toate astea, Eugen Neagoe continuă să se bazeze pe el.

Sergiu Hanca, înjurat de fanii Universității Craiova

Astăzi, în deplasarea de la Voluntari, Hanca a fost rezervă. Imediat după golul de 1-0, marcat de Vadim Rața în minutul 50, fostul mijlocaș dinamovist a fost trimis la încălzire.

Spre ghinionul lui, a nimerit chiar lângă sectorul unde a fost amplasată galeria Universității. Fanii l-au înjurat și i-au strigat: „Mercenarule! Milionarule!”. Scandările au fost însoțite și de un gest de protest, bani aruncați pe gazon, spre Hanca.

Hanca a fost introdus de Neagoe în minutul 57, în locul lui Cîmpanu, dar fără vreun impact major asupra jocului. 

sursa:https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/sergiu-hanca-fc-voluntari-craiova-fani-689212.html

RECLAMĂ
Articolul precedentGică Popescu face praf o rivală din play-off: „Stinsă! O echipă de subsolul clasamentului, doar declarativ luptă la titlu”
Articolul următorFilosoful Mihai Şora va fi înmormântat marţi