Acasă STIRI SPORTIVE Gică Hagi a găsit vinovatul principal pentru care Farul a fost egalată...

Gică Hagi a găsit vinovatul principal pentru care Farul a fost egalată de Universitatea Craiova după ce a condus cu 3-0

267
0

Farul Constanța a remizat, pe teren propriu, scor 3-3, cu Universitatea Craiova, într-un meci din cadrul etapei a 9-a din play-off-ul SuperLigii, după ce dobrogenii au condus pe tabelă cu 3-0. 

RECLAMĂ

Gică Hagi: ”Eu am făcut schimbările, am arătat că nu am fost inspirat”

La finalul acestei partide, Gheorghe Hagi (59 de ani), antrenorul Farului Constanța, s-a declarat principalul vinovat pentru faptul că echipa sa a încasat nu mai puțin de 3 goluri în repriza secundă, după schimbările neinspirate pe care le-a operat după primele 45 de minute. 

Concret, Hagi a susținut că jucătorii care au fost introduși pe teren în actul secund (Gabriel Dănuleasă, Rivaldinho, Damien Dussaut, Dragoș Nedelcu și Nicolas Popescu) nu s-au ridicat la pretențiile așteptărilor și au scăzut nivelul de joc al echipei. 

Nu poate să fie nicio mulţumire sufletească, se termină anul iar unii au rămas datori. Nu şi-au făcut treaba. Unde mergi? Intri pe teren şi nu ţi-ai făcut treaba. Din păcate… eu am făcut schimbările, am arătat că nu am fost inspirat, că eu le-am făcut. Voi vedea şi voi reflecta. Sper să ghicesc schimbările, dar acum nu a mers.

Dar nu cred, rămân la ideea că nu toţi erau cum trebuiau să fie pentru a câştiga un meci. A fost cireaşa de pe tort… toate meciurile importante, am avut 4 meciuri aici în care am fost egalaţi pe final. Numai în pielea mea să nu fi fost!”, a spus Hagi, la flash-interviu. 

Gică Hagi: ”Cu siguranţă trebuie să schimbăm ceva în sezonul viitor. Va fi un raport”

De asemenea, Gică Hagi a precizat că la finalul acestui sezon va fi făcut un raport complet, în urma căruia se vor lua mai multe decizii la nivelul lotului de jucători. Totodată, antrenorul Farului a explicat motivele concrete pentru care se simte supărat cu o singură partidă rămasă de disputat în acest sezon (deplasarea de la CFR Cluj, din etapa a 10-a a play-off-ului SuperLigii). 

”Clar că va fi un raport! Vom vedea, o să facem o evaluare şi cu siguranţă trebuie să schimbăm ceva. Trebuie făcut. Eu de două lucruri sunt supărat… am avut foarte mulţi jucători accidentați din prima etapă.  Doi… momentele importante le-am pierdut. Jucând foarte bine până la un moment dat şi apoi am pierdut pe final.

Astăzi a fost cireaşa de pe tort. Aceleaşi meciuri, cu Hermannstadt, cu Botoşani, cu Rapidul. Cei care au intrat nu au adus nimic, toţi care sunt! Ăsta e fotbalul, fotbalul aşteaptă greşeală.

Nu putem face greşelile pe care le-am făcut în ultimele 20 de minute. E greu, sunt la cald! Mă doare mult, dar asta e. A trecut anul, a fost frumos afară, s-a plătit bine, i-am respectat”, a mai spus Hagi. 

În urma acestui rezultat, Farul Constanța ocupă poziția a 4-a a ierarhiei, cu 36 de puncte, și a pierdut șansa de a se clasa pe podium la finalul stagiunii. 

sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/gica-hagi-a-gasit-vinovatul-principal-pentru-care-farul-a-fost-egalata-de-universitatea-craiova-dupa-ce-a-condus-cu-3-0-2963175

”Fotbalul te pedepseşte. În momentele importante nu am fost acolo! De ce? Cred eu că nu eşti o echipă… cât am alergat toţi, a mers, după schimbările pe care le-am făcut nu au adus putere. Îmi pare rău. Tot ce s-a făcut anul ăsta… Fotbalul e făcut din greşeli, s-au făcut greşeli mari.

RECLAMĂ
Articolul precedentCostel Gâlcă a explicat cum a reușit Universitatea Craiova să revină de la 0-3 și să egaleze în meciul cu Farul
Articolul următorAndrei Ivan, tentat să plece de la Universitatea Craiova? ”Sezonul viitor vor fi multe schimbări”