Acasă STIRI SPORTIVE Andrei Ivan, tentat să plece de la Universitatea Craiova? ”Sezonul viitor vor...

Andrei Ivan, tentat să plece de la Universitatea Craiova? ”Sezonul viitor vor fi multe schimbări”

191
0

Farul și Universitatea Craiova au terminat la egalitate, 3-3, într-o partidă din etapa cu numărul nouă din SuperLiga României.

RECLAMĂ

Echipa lui Gheorghe Hagi a condus cu 3-0, dar a fost egalată și putea să piardă la ultima fază.

Andrei Ivan, convins că Universitatea Craiova putea să câștige meciul cu Farul,deși gazdele au condus cu 3-0

Louis Munteanu a deschis scorul în minutul 35 și tot el a marcat în minutul 52. Queiros a dus tabela la 3-0. Alexandru Mitriță a redus din diferență în minutul 77 și a mai marcat de două ori după minutul 90, ultima oară după ce a transformat o lovitură de la 11 metri, în urma unui fault în careu obținut tot de el în urma atacului lui Nedelcu. S-a terminat 3-3, deși Raul Silva a ratat o ocazie foarte mare în minutul 10 de prelungiri.

”Mergem înainte, în fotbal este posibil orice. Mai aveam puțin și dădeam și golul de 4-3. Am început cu multe greșeli, iar Farul a făcut un pressing care ne-a pus probleme. În ultima etapă trebuie să câștigăm, o să vedem ce face Farul cu CFR Cluj”, a declarat Andrei Ivan, la flash-interviul de la finalul partidei.

”Am făcut o partidă bună. Este al doilea meci și mă bucur că am intrat bine. Sper să am un viitor frumos și nu știu… și o să țin tot așa. Încercăm să dăm tot ce avem mai bun și să fim pe primele locuri. Mister mi-a spus să intru dezinvolt și să nu-mi fie teamă dacă greșesc”, a declarat Ștefan Bana.

Andrei Ivan, răspuns misterios când a fost întrebat dacă are de gând să plece în această vară

Andrei Ivan a făcut și o declarație surpriză și nu a spus foarte clar că va juca și sezonul viitor la trupa din Bănie.

”Eu cred că din sezonul viitor vor fi multe schimbări și sper ca lucrurile să arate mult mai bine

Tu rămâi?

Nu știu ce să spun, nu știu ce se va întâmpla (din sezonul viitor). Îmi doresc să câștig titlul cu Universitatea dar o să vedem sezonul viitor”, a mai spus Ivan.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, Universiatatea Craiova se află pe locul trei, la două puncte de CFR Cluj, ocupanta poziției secunde. Farul este pe locul patru cu 36 de puncte.

sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/andrei-ivan-tentat-sa-plece-de-la-universitatea-craiova-sezonul-viitor-vor-fi-multe-schimbari-2963129

RECLAMĂ
Articolul precedentGică Hagi a găsit vinovatul principal pentru care Farul a fost egalată de Universitatea Craiova după ce a condus cu 3-0
Articolul următorMesajul clar transmis de Alex Mitriță, după hat-trick-ul din Farul – Universitatea Craiova 3-3