Acasă Monden „Nu prea știu câți bani am” Maria Constantin, dezvăluiri neștiute despre căsnicia...

„Nu prea știu câți bani am” Maria Constantin, dezvăluiri neștiute despre căsnicia cu Robert Stoica! Cântăreața spune fără rețineri cine se ocupă de gestionarea finanțelor în familie

373
0

Maria Constantin a spus fără rețineri cine se ocupă de gestionarea finanțelor în familie, de când s-a căsătorit cu Robert Stoica. Iată mărturisirile inedite!Maria Constantin este de departe una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară. De-a lungul anilor, cântăreața a depus eforturi considerabile, astfel că în prezent se poate lăuda cu o carieră demnă de succes.La fel de bine îi merge și pe plan personal, căci are un partener de viață pe care îl iubește nespus. Artista și Robert Stoica s-au căsătorit în urmă cu câteva luni, atunci când și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu. Cei doi soți trăiesc acum una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor, însă toată lumea se întreabă cum s-a schimbat relația celor doi la câteva luni de la nuntă și cine este acum responsabil de gestionarea finanțelor în familie.Iată cine este cel care se ocupă de bani dintre cei doi!Maria Constantin a spus fără rețineri cine se ocupă de finanțele familiei: „El este contabil șef”În cadrul unui interviu recent, arista a vorbit fără rețineri despre acest subiect. Se pare că cel care se ocupă de finanțele familiei este chiar Robert Stoica, cântăreața lăsându-i lui această atribuție. Cât despre regulile pe care și le impun în privința acestui aspect, vedeta din folclorul românesc spune cu sinceritate că nu se pune problema de așa ceva. Astfel, cei doi se înțeleg de minune și din acest punct de vedere și nu există discuții între ei pe tema banilor.„Nu prea avem reguli, dar eu îi las soțului, el este, să zicem, contabil șef, eu nu prea știu câți bani am, dar nu sunt un om cheltuitor, îmi place să trag și să realizez, dar mă și bucur când plec într-o vacanță.”, a spus cântăreața recent, în cadrul unei emisiuni televizate.

RECLAMĂ
Ce planuri de viitor au cântăreața și soțul ei: „Va fi ceva mult mai de lux”
În cadrul unui alt interviu televizat, îndrăgita interpretă  a mărturisit în fața tuturor ce planuri de viitor și-a făcut împreună cu soțul ei.
Se pare că cei doi parteneri fac o echipă de excepție și în afaceri, nu doar în viața de zi cu zi. Astfel, îndrăgita interpretă a spus că urmează să extindă afacerea pe care soțul ei o deține în Argeș. Robert Stoica este patronul unei pensiuni, ce în curând va căpăta un nou aspect.

Ei bine, cântăreața a mărturisit că se pregătesc intens pentru începerea proiectului de reamenajare și modernizare a spațiului de cazare, așa că cei care le vor călca pragul în viitor vor avea parte de foarte multe facilități, precum saună și piscină exterioară încălzită. Deocamdată, cei doi soți au demarat proiectul, însă trebuie să așteptă să li se acorde toate autorizațiile necesare. 

Este (n.r. afacerea) soțului, dar noi o să ne extindem. Va fi ceva mult mai de lux, cu piscină încălzită, cu toate nebuniile, dar la anul ne vom apuca. Noi suntem doar la stadiul de proiect și tot felul de autorizații, birocrație. Noi încercăm, să vedem cum ne descurcăm și care este treaba. Este puțin mai greu. Arată foarte drăguț proiectul. Va fi cu piscină încălzită, exterioară, cu o mică saună ”, a mărturisit Maria Constantin, în cadrul unei emisiuni televizate, moderate de Dan Capatos. 

sursa: https://www.wowbiz.ro/nu-prea-stiu-cati-bani-am-maria-constantin-dezvaluiri-nestiute-despre-casnicia-cu-robert-stoica-cantareata-spune-fara-retineri-cine-se-ocupa-de-gestionarea-finantelor-in-familie-20363797

RECLAMĂ
Articolul precedentGheorghe Turda face dezvăluiri despre legăturile neștiute dintre colegii lui de breaslă! Ce spune interpretul despre prietenia dintre Irina Loghin și Benone Sinulescu?: „Oamenii îi percepeau și ca un cuplu”
Articolul următorRubrica by.: Relax Body&Soul – Salon MasajSFATURI UTILE ÎN LUPTA CU CELULITA