Acasă Life Style Gelozia, bat-o vina! Iuliana Pepene & iubi și-au pus relația ”pe hold”

Gelozia, bat-o vina! Iuliana Pepene & iubi și-au pus relația ”pe hold”

267
0

Încurcate sunt căile dragostei, dar și mai încurcate sunt atunci când vorbim despre una dintre cele mai hot apariții la pupitrul știrilor, și anume Iuliana Pepene. Blondina de la Observator pare că se îndreaptă din nou spre drumul burlăciei, după o relație serioasă de… aproape un an. CANCAN.RO are detalii exclusive despre povestea de dragoste la care se pare că sfârșitul este din ce în ce mai aproape. ”Las-o, las-o să zboare” cântă Florin Ristei, parcă special pentru Alex Roman, iubitul Iulianei Pepene. Dar să o luăm cu începutul. Cunoscută ca fiind una dintre cele mai sexy apariții pe micul ecran, întodeauna cu decolteul la înaintare și picioarele date bine cu ulei, blondina de la Observator face furori în rândul bărbaților. Și nu e de mirare, de-a lungul timpului, CANCAN.RO v-a ținut la curent cu situația amoroasă a fostei concurente de la Asia Express. Astăzi unul, mâine altul și tot așa până anul trecut, atunci când Iuliana a apărut în compania lui Alex Roman. Săruturi lungi, îmbrățișări tandre, gesturi romantice, vacanțe de lux, buchete mari de flori cu zeci și sute de trandafiri, pe scurt relația perfectă care nu s-ar fi terminat decât cu cei doi în fața altarului. Dar toate astea pare că sunt de domeniul trecutului, pentru că prin oraș se zvonește de ceva timp că lucrurile au început să scârțâie serios între cei doi.

RECLAMĂ

Liniștea din Tanzania dinaintea furtunii din București

În urmă cu aproape o lună, Iuliana Pepene băga pe toată lumea în boală cu postările ei de pe Instagram. Plajă, nisip fin, soare, bronz, înota cu țestoasele, parcă se bucura de liniștea dinaintea furtunii. Spunem asta pentru că imediat după ce s-ar fi întors din vacanța din Tanzania cu iubi, cei doi s-ar fi despărțit. Gurile rele spun că el ar fi fost cam gelos. Acum, îl și înțelegem căci Iuliana arată beton și atrage toate privirile oriunde s-ar afla. În fine, revenind. Se pare totuși că nu s-au lăsat doborâți chiar de prima furtună ce s-a abătut asupra relației lor, căci acum porumbeii ar fi din nou în toane bune și de ceva timp ar fi început din nou să vorbească, poate, poate se mai leagă ceva. Poate vreo vacanță, poate vreo ieșire romantică, cine știe?!Apropiații celor doi sunt însă rezervați. Aceștia nu le dau Iulianei și lui Alex mai mult de câteva săptămâni împreună. Se pare că în ultima perioadă, cu toate încercările lor de a avea o relație, numai lapte și miere, nu prea le iese, atunci când certurile ar fi la ordinea zilei, crizele de gelozie din ce în ce mai prezente și mai intense, semn că deși sentimentele încă mai sunt acolo, cei doi n-ar mai forma chiar cel mai fericit cuplu. Legătura lor scârțâie, scârțâie serios.

sursa: https://www.cancan.ro/gelozia-bat-o-vina-iuliana-pepene-iubi-si-au-pus-relatia-pe-hold-20978969?fbclid=IwAR3XnCBLlh3ciX3pU5zvXZvAuL1YXIYBGVt4tFckxdLrpcrITHjbWgy_Z-Q_aem_AXmSpYhSWo9Ng4tjPNxEhXQvK-qJb0PrD9Aa3YTS9C8PuikR8rt5zkPmehCV0V14VYQRoFcZjR6khBcaafJ0fRQh

RECLAMĂ
Articolul precedentFratele lui Emi Pian, botez cu 400 de interlopi / Două clanuri care se urăsc de moarte au dansat împreună
Articolul următorLuis Gabriel a recunoscut! Câți bani a câștigat manelistul din cea mai virală piesă a lui: „Toate diamantele”