Acasă Monden Fratele lui Emi Pian, botez cu 400 de interlopi / Două clanuri...

Fratele lui Emi Pian, botez cu 400 de interlopi / Două clanuri care se urăsc de moarte au dansat împreună

505
0

Peste 400 de membri ai lumii interlope s-au distrat împreună, la mijlocul acestei săptămâni, la botezul copiilor lui Ciprian Pian, cu toate că unii dintre aceștia sunt în război. Fratele lui Emi Pian ar fi adunat, din darurile adunate de la invitați, o adevărată avere.Ciprian Pian și soția lui, Izaura, au organizat, miercuri, botezul pentru copiii lor, Alonso și Anastasia la un ballroom din otopeni. la eveniment ar fi luat parte peste 400 de persoane, majoritatea reprezentanți ai unor clanuri sau grupări crimnale din București, dar și din multe alte orașe ale țării. Potrivit unor martori, printre invitați s-au numărat și liderii clanurilor Caran și Chira, aflați în plin război pentru supremație.Cu toate că au ocupat mese în zone diferite ale sălii de evenimente, interlopii s-au abținut să se ia la bătaie și chiar ar fi ieșit pe ringul de dans în același timp, mai ales că, printre alți lăutari cu renume, au venit să cânte Adrian Minune și Florin Salam. Sursele citate au precizat, pentru Spynews, că membrii clanului Caran ar fi venit la botez însoțiți de aproximativ 15 persoane, pentru a preveni eventualele atacuri violente din partea eventualilor dușmani.

RECLAMĂ

Ciprian Pian ar fi strâns aproximativ 150.000 de euro

Totodată, numărul mare de invitați a adus și o adevărată avere pentru părinții celor doi copii, în condițiile în care, spun sursele Spynews, s-ar fi strâns peste 150.000 de euro. În ultimii ani Ciprian Pian a avut numeroase probleme cu legea.Mai întâi acesta a fost arestat pentru tentativă de omor după ce ar fi încercat să-l omoare pe Richard Gheorhe, ucigașul fratelui său Emi Pian. Ulterior, bărbatul și-a închis fosta amantă în portbagajul mașinii, iar ultimul mandat de arestare a venit după ce bărbatul a fost acuzat că l-ar fi abuzat sexual pe unul dintre băieții săi.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/fratele-lui-emi-pian-botez-cu-400-de-interlopi-doua-clanuri-care-se-urasc-de-moarte-au-dansat-impreuna-332227.html

RECLAMĂ
Articolul precedentMihai Rotaru, așa „țeapă” la un transfer, mai rar: Universitatea Craiova a refuzat un fotbalist care acum costă 35.000.000 de euro!
Articolul următorGelozia, bat-o vina! Iuliana Pepene & iubi și-au pus relația ”pe hold”