Acasă Monden Luis Gabriel a recunoscut! Câți bani a câștigat manelistul din cea mai...

Luis Gabriel a recunoscut! Câți bani a câștigat manelistul din cea mai virală piesă a lui: „Toate diamantele”

369
0

Luis Gabriel a recunoscut! Celebrul interpret de muzică de petrecere a răspuns la una dintre cele mai așteptate întrebări ale fanilor săi. Iată câți bani a câștigat manelistul din cea mai virală piesă a lui, intitulată „Toate diamantele”!Haziran și Luis Gabriel formează unul dintre cele mai apreiate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună un băiețel care le umple sufletul de bucurie.

RECLAMĂ

Luis Gabriel și Haziran se pot declara doi părinți fericiți. Cei doi artiști au parte de un succes uriaș pe plan profesional, iar în viața de cuplu cei doi strălucesc, mai ales de când pe lume a venit micuțul lor băiețel care le aduce fericire zilnic.

Câți bani a câștigat Luis Gabriel din cea mai virală piesă a lui

De curând, în cadrul unei provocari care a avut loc în platoul emisiunii Xtra night Shiw, Luis Gabriel a răspuns la una dintre cele mai mari curiozități ale fanilor săi.

După ce a fost întrebat de către co-prezentatorii emisiunii de la Antena Stars care este piesa cu care a câștigat cei mai mulți bani, acesta a mărturisit că „Toate diamantele” i-a adus succesul de astăzi.

Mai mult decât atât, interpretul de muzică de petrecere a mărturisit și că acest hit care se aude și în prezent la marile petreceri i-a adus în conturi undeva la 480.000 de euro.

480.000 de euro. Dar nu au fost doar ai mei.„, a fost răspunsul dat de Luis Gabriel, pentru Xtra Night Show.

Luis Gabriel și Haziran își doresc o fetiță
Recent, în cadrul unui interviu, acordat în exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Luis Gabriel a declarat că el și Haziran vor să devină părinți pentru a doua oară și chiar „lucrează intens” la asta.

Ei bine, cei doi îndrăgostiți vor să aibă o fetiță, pentru că fiul lor să nu fie singur la părinți.
Mi-a cam furat-o pe nevasta mea băiatul meu, dar n-are nimic… o să-i fur și eu gagicile când se face mai mare. Muncim să facem și o fetiță, dar când va veni, va veni.”, a declarat Luis Gabriel, pentru Antena Stars.
Luis Gabriel și-a decis un salon de înfrumusețare
Luis Gabriel a vorbit, la începutul anului 2024, despre nouă afacere în care a intrat. Concret, manelistul și-a deschis propriul salon pe care și l-a deschis în București.
Este pentru copii, pentru adult. Este salonul practic la care am lucrat și eu. Este făcut în colaborare cu fostul meu patron. Și eu am lucrat aici. Am fost ucenic, am spălat pe cap, dădeam cu matură. Nu îmi e rușine să recunoscut. Făceam și fotbal, veneam și aici.”, a declarat Luis Gabriel, în urmă cu puțin timp, in cadrul unui interviu, acordat exclusiv pentru Xtra Night Show.

sursa:https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/xtra-night-show-luis-gabriel-a-recunoscut-cati-bani-a-castigat-manelistul-din-cea-mai-virala-piesa-a-lui-toate-diamantele-video-332253.html

RECLAMĂ
Articolul precedentGelozia, bat-o vina! Iuliana Pepene & iubi și-au pus relația ”pe hold”
Articolul următorOana Radu, amenințată de fostul ei soț, Cătălin Dobrescu! Vedeta, nevoită să plece din apartamentul pentru care a muncit din greu: „O să ne bată…”