Acasă Monden Fiul lui Laurenţiu Reghecampf, mesaj dur după divorțul oficial dintre părinții săi:...

Fiul lui Laurenţiu Reghecampf, mesaj dur după divorțul oficial dintre părinții săi: „Cei ce și-au distrus și furat familia…”

365
0

La scurt timp după ce Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat oficial, „Bebeto” fiul cel mic al cuplului a făcut o postare pe pagina personala de Instagram. Însă, mesajul pe care Laurențiu Jr. l-a transmis prin intermediul online a fost unul ieșit din comun. Se pare că acesta ar fi făcut refrire la tatăl său. Ce a scris acesta în mediul online.Fiul de 14 ani al lui Laurențiu Reghecampf și al Anamariei Prodan, a reacționat dur la adresa tatălui său, asta la scurt timp după ce Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț dintre părinții săi.

RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf Jr., mesaj tulburător în mediul online

În urmă cu puțin timp, Laurențiu Reghecampf Jr. a postat un mesaj, pe rețelele sociale, în care a aruncat cuvinte dure l-a adresa tatălui său. Imediat, Anamaria a decis să distribuie totul pe contul său. Totuși, la scurt timp, impresara a șters complet postarea de pe pagina sa.

Fiul lui Laurenţiu Reghecampf, mesaj tulburător după divorțul oficial dintre părinții săi
Mama mea e nr. 1! Mama mea e Anamaria Prodan, iar eu sunt băiatul ei! M-a crescut și învățat să fiu demn și să nu cobor în lumea obscură a nenorocirilor! Sunt mândru că sunt fiul unei asemenea mame! Nu contează ce spun „looserii”! Noi sclipim și stăm drepți, trăim frumos. Fugarii care se bucură că nu își ajută copiii, că nu plătesc pensie alimentară, cei ce fac copii în afara căsniciei și apar cu fătuci cu trecut jenant, cei ce și-au distrus și furat familia, cei ce s-au făcut de râs în fața țării și și-au distrus reputația, mor încet, dar sigur! We are the best!„, a scris Bebeto, pe pagina persoanală de Instagram.
Anamaria Prodan, după finalizarea divorțului
Imediat după încheierea divorțului de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a postat pe rețelele sociale personale mai multe mesaje motivaționale.„Lumea este deja plină de jucători. Deci, fii un schimbător de jocuri.
Nu știi niciodată cât de puternic ești până a fii puternic e singura alegere.
Crezi că mă cunoști greșit, vezi doar ceea ce aleg să-ți arăt”, au fost mesajele postate de Anamaria Prodan, pe pagina personală de Instagram, după divorțul de Laurențiu Reghecampf.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/fiul-lui-laurentiu-reghecampf-mesaj-dur-dupa-divortul-oficial-dintre-parintii-sai-cei-ce-siau-distrus-si-furat-familia-foto-293920.html

RECLAMĂ
Articolul precedentȘoferii care vor conduce beţi și vor face accidente cu victime vor ajunge la închisoare. Anunțul făcut de oficiali
Articolul următorEdi Iordănescu, încrezător după 5-0 cu Moldova: „Fotbalul românesc are viitor! Am debutat 9 jucători”