Acasă Stiri Șoferii care vor conduce beţi și vor face accidente cu victime vor...

Șoferii care vor conduce beţi și vor face accidente cu victime vor ajunge la închisoare. Anunțul făcut de oficiali

311
0

Anunțul făcut de oficiali! Șoferii care vor conduce fără permis, beţi, sau sub influența substanțelor interzise și vor face accidente cu victime vor ajunge în spatele gratiilor. Așadar, potrivit spuselor senatorului PSD, Robert Cazanciuc, pedepsele vor fi unele aspre.În urmă cu câteva ore, de Ziua Internaţională a Comemorării Victimelor Accidentelor Rutiere, Robert Cazanciuc, senatorul PSD, a făcut anunțul potrivit căruia şoferii care vor conduce fără oermis, beţi, sau sub influența substanțelor interzise, și vor face accidente cu victime, vor ajunge în spatele gratiilor.

RECLAMĂ

Anunț important pentru șoferi

Robert Cazanciuc a anunțat că va relua iniţiativa pentru modificarea legii împotriva şoferilor care se urcă la volan fără să aibă dreptul de a conduce şi provoacă accidente rutiere mortale.

„Cu alte cuvinte, toţi şoferii care cred că pot conduce un autovehicul fără permis, băuţi sau drogaţi trebuie să ştie că vor merge direct la închisoare în situaţia în care vor produce un accident rutier soldat cu victime”, a punctat senatorul PSD.

Potrivit informațiilor făcute publice de social democrat, în anul 2021, pentru al cincilea an consecutiv, România ocupa primul loc în Europa la numărul de morţi în accidente rutiere. 1.779 de decese în total, una dintre cauze fiind reprezentată de consumul de alcool sau de substanţe interzise, pe lângă neglijenţă sau calitatea infrastructurii rutiere.

„În anul 2019, am demarat o iniţiativă de modificare a legislaţiei penale astfel încât niciun şofer băut, drogat sau fără permis care a produs un accident mortal să nu mai poată scăpa de pedeapsa cu închisoarea. Datele furnizate de Poliţia Română şi de Ministerul Justiţiei arată o realitate sumbră: 20.000 de persoane trimise în faţa instanţelor de judecată în fiecare an pentru conducere fără permis, sub influenţa drogurilor sau băuturilor alcoolice.”, a mai spus Robert Cazanciuc.

Pedepse aspre pentru șoferi
Acesta mai spune și că, în Capitală, cel puţin, în luna iulie, au fost descoperiţi la volan mai mulţi şoferi drogaţi decât băuţi.
„Anunţ public că voi relua iniţiativa pentru modificarea legii împotriva şoferilor care se urcă la volan fără să aibă dreptul de a conduce şi provoacă accidente rutiere mortale. Cu alte cuvinte, toţi cei care cred că pot conduce un autovehicul fără permis, băuţi sau drogaţi trebuie să ştie că vor merge direct la închisoare în situaţia în care vor produce un accident rutier soldat cu victime.”, a mai punctat acesta.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/soferii-care-vor-conduce-beti-si-vor-face-accidente-cu-victime-vor-ajunge-la-inchisoare-anuntul-facut-de-oficiali-293928.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCe i-a făcut propriei fiice medicul condamnat pentru că a violat o pacientă minoră! Fata își caută dreptatea la tribunal
Articolul următorFiul lui Laurenţiu Reghecampf, mesaj dur după divorțul oficial dintre părinții săi: „Cei ce și-au distrus și furat familia…”