Acasă Interviuri Exclusiv: Interviu cu interpreta de muzică populară VIOLETA CONSTANTIN.

Exclusiv: Interviu cu interpreta de muzică populară VIOLETA CONSTANTIN.

10108
0

Rep:De cati ani slujiti cantecul popular?
Violeta: M-am indragostit de cantecul popular la o varsta destul de frageda,cand alti copii se jucau cu papusile,eu ma “jucam” cu pixul si foaia scriind cantece populare de pe discurile pe care le ascultam la pick-up.

RECLAMĂ

 
Rep: Care este cantecul care v-a consacrat?
Violeta:Melodia care pot sa spun ca acum este pe buzele tuturor romanilor ,este “Vanatorul”.Toata lumea cand ma vede spune”Asta-i vanatorita noastra!” “Vanatorul” a fost si este melodia mea de succes.

 
Rep: Ati facut vreun compromis pentru a ajunge ceea ce sunteti acum?
Violeta: Compromisuri nu pot spune ca am facut,in mare parte m-am ridicat prin propriile-mi puteri ,dar am avut si prieteni care m-au sustinut destul de mult si le multumesc pe aceasta cale ca mi-au fost mereu alaturi.

 
Rep: Se mai simt copiii atrasi de muzica populara?Mai sunt interesati tinerii sa invete interpretarea acestui gen de muzica?Duce Romania lipsa de interpreti de muzica populara?
Violeta:Muzica populara si muzica de petrecere vor avea continuitate, pentru ca sunt multi tineri care se ridica, ducand folclorul mai departe. E adevarat ca nu mai sunt la fel de multi ca in alti ani, dar inca sunt. Atata timp cat tara va exista ,si folclorul va fi transmis din generatie in generatie,sunt o fire optimista si imi place sa cred asta.

 
Rep: Ce alte preocupari mai aveti in afara muzicii?
Violeta: Timp liber nu prea exista pentru un interpret,ca sa fii mereu la inaltime, trebuie sa muncesti,iar eu ma dedic foarte mult muzicii.


Rep: Ce proiecte aveti pentru noul an?
Violeta: Anul viitor voi scoate un nou album cu melodii care sper sa va bucure inimile,album cu melodii de petrecere pentru ca se stie ca romanul stie sa petreaca ,ca nimeni altul.

 
Rep: Doriti sa transmiteti un mesaj pentru publicul oltean iubitor de muzica populara?
Violeta: Oltenilor mei vreau sa le multumesc ca imi sunt mereu alaturi,aprecierile si iubirea lor imi dau putere pentru continuitate in cariera.

RECLAMĂ
Articolul precedentExclusiv: Interviu cu interpreta de muzică populară MIHAELA TONCEA.
Articolul următorBlestemul procedurilor estetice? „Nicoletei Luciu a muzicii populare” i-au cazut toate genele!