Acasă Uncategorized Blestemul procedurilor estetice? „Nicoletei Luciu a muzicii populare” i-au cazut toate genele!

Blestemul procedurilor estetice? „Nicoletei Luciu a muzicii populare” i-au cazut toate genele!

1397
0

Silvana Raciu, cea mai tunata cantareata de muzica populara, a avut in trecut mari neplaceri cauzate de interventiile si procedurile estetice la care a apelat pentru a se mentine in forma.

RECLAMĂ

Din fericire, incidentul nu a vizat vreuna dintre cele 17 operatii estetice pe care si le-a facut de-a lungul timpului, ci o procedura mult mai simpla. Mai mult, cu tratamentul adecvat, a reusit sa treaca repede peste problema. Astfel, in luna ianuarie a acestui an, Silvanei i-au cazut toate genele, dupa ce si-a inlocuit genele false la estetician.

 

Silvana Raciu poarta mereu gene false

Silvana Raciu poarta mereu gene false

„Eu port de mult timp gene false, pe care le schimb lunar la cosmetica. Fetele le lipesc ele la salon cu un lipici special, sunt un fel de extensii. Imi pusesem pana atunci de 4 ori, iar cand le-am dat jos pe ultimele, in ianuarie, nu mai aveam gene deloc. O luna mi-am tot facut tratamente, cu fel de fel de uleiuri, solutii. Ma temeam ca din cauza chimicalelor nu vor mai creste, dar e bine ca s-a rezolvat”, a spus Silvana pentru CANCAN.ro.

Dupa o luna, sprancenele Silvanei au reinceput sa creasca

Dupa o luna, sprancenele Silvanei au reinceput sa creasca

De frica sa nu mai pateasca asta, cantareata a renuntat atunci la acel tip de gene false, alegand genele tip banda, pe care le pui dimineata si le dezlipesti seara, inainte de demiachiere.

sursa: cancan.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentExclusiv: Interviu cu interpreta de muzică populară VIOLETA CONSTANTIN.
Articolul următorCosti Ioniţă vorbeşte despre viaţa lui personală: „Lângă mine nu poate sta o femeie geloasă”