Acasă Monden „Eu nu am fost niciodată foarte preocupată de felul în care arăt...

„Eu nu am fost niciodată foarte preocupată de felul în care arăt în viața mea de zi cu zi. Pe scenă întotdeauna am fost preocupată să fiu țiplă.” Niculina Stoican, despre îngrijirea personală

648
0

Niculina Stoican a vorbit despre îngrijirea personală, făcând o comparație între ea și sora sa.

RECLAMĂ

Niculina Stoican este una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară, cu o carieră impresionantă în industria muzicală, timp în care a reușit să câștige simpatia publicului prin intermediul talentului său muzical, dar și al felului său de a fi.

Folclorista este cunoscută publicului larg ca fiind una dintre cele mai stilate interprete de muzică populară, afișându-se mereu impecabil pe scenă.

Invitată în cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu, artista a făcut o comparație între ea și sora sa în ceea ce privește îngrijirea personală.

Niculina Stoican, mereu impecabilă pe scenă

Niculina Stoican a mărturisit că în viața de zi cu zi nu este atât de preocupată de felul în care arată. Pe de altă parte, sora artistei, Adriana Stoican, este la polul opus, preocupându-se îndeaproape de îngrijirea personală. Chiar dacă sunt surori, cele două artistei sunt foarte diferite, după cum mărturisește și Niculina Stoican

La rândul său, folclorista, chiar dacă în viața de zi cu zi nu pune mare preț pe felul în care arată, pe scenă se asigură că este mereu impecabilă, din dragoste și din respect pentru public și pentru meseria sa.

Eu nu am fost niciodată foarte preocupată de felul în care arăt în viața mea de zi cu zi. Am fost elegănțică, atentă. Spre deosebire de sora mea, care atunci când pleacă undeva îi trebuie 2 ore înainte. Are 30 de creme pentru mâini, 50 pentru picioare, 80 pentru ochi, 700 pentru față, 300 pentru buze. I-am spus „Măi fată, eu le-aș încurca, s-ar alege praful!”. Îi trebuie o oră în baie. Atât de minuțioasă este cu îngrijirea ei. Fiecare bucățică o îngrijește. Eu nu sunt așa și suntem surori. Pe scenă întotdeauna am fost preocupată să fiu țiplă pentru că iubesc ceea ce fac din tot sufletul meu. ”, a declarat Niculina Stoican.

sursa: https://www.kfetele.ro/eu-nu-am-fost-niciodata-foarte-preocupata-de-felul-in-care-arat-in-viata-mea-de-zi-cu-zi-pe-scena-intotdeauna-am-fost-preocupata-sa-fiu-tipla-niculina-stoican-despre-ingrijirea-personala-20383516?utm_source=fb-post&utm_medium=kfetele&utm_campaign=https://kfetele.ro/eu-nu-am-fost-niciodata-foarte-preocupata-de-felul-in-care-arat-in-viata-mea-de-zi-cu-zi-pe-scena-intotdeauna-am-fost-preocupata-sa-fiu-tipla-niculina-stoican-despre-ingrijirea-personala-20383516&fbclid=IwAR0Q4kBOBFaQnoZ8ydtAkr_DTAkxCoNeyF0rULOc0aB8laXzYI7E11F-mko

RECLAMĂ
Articolul precedent„Dacă aș relua viața de la capăt, mi-ar plăcea să mai trec prin aventurile copilăriei. Aveam pantofii mari și pantalonii cu tiv.” Ce meserie și-a dorit Jean de la Craiova să aibă?
Articolul următor„Mi-a spus că trebuie sacrificat copilul ca eu să rămân în viață. Am fost devastată. Am fost atât de speriată.” Mariana Ionescu Căpitănescu, despre cel mai greu moment din viața sa!