Acasă Monden „Dacă aș relua viața de la capăt, mi-ar plăcea să mai trec...

„Dacă aș relua viața de la capăt, mi-ar plăcea să mai trec prin aventurile copilăriei. Aveam pantofii mari și pantalonii cu tiv.” Ce meserie și-a dorit Jean de la Craiova să aibă?

368
0

Jean de la Craiova a depănat amintiri prețioase din perioada copilăriei.

RECLAMĂ

Jean de la Craiova este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. În vârstă de 53 de ani, artistul are o carieră de succes în lumina reflectoarelor, timp în care a reușit să câștige simpatia publicului prin intermediul talentului său muzical, dar și al felului său de a fi.

Deși astăzi este unul dintre cei mai apreciați artiști, în copilărie, manelistul și-a dorit să devină altceva.

Jean de la Craiova, despre perioada copilăriei

Deși nu a avut o situație financiară prosperă, artistul a avut parte de o copilărie frumoasă, cu multe aventuri. Jean de la Craiova a declarat că și-a dorit să fie astronaut, iar ulterior șofer de tir, însă viața l-a adus pe scenă.

Nu vreau să spun că am fost sărac, dar nici bogat. Am fost puțin sub mediu, puțin mai sus de sărac. I-am spus lui tata că vreau să ajung astronaut. Mă vedeam deja la NASA. Mă gândeam cum fac să ajung pe lună, să mă ascund printr-o rachetă cumva.

M-am gândit că dacă pornesc motoarele alea mă prăjesc. Apoi mi-a ieșit din cap asta. Am vrut să devin șofer pe tir internațional. Nu știu cum am ajuns cântăreț. Am studiat chitara. Copilăria mea a fost chiar o copilărie cu foarte multe întâmplări și chiar mi-a plăcut. Dacă aș relua viața de la capăt, mi-ar plăcea să mai trec prin aventurile copilăriei.”, a povestit Jean de la Craiova.

Jean de la Craiova, despre vestimentația din copilărie

În ziua de astăzi, Jean de la Craiova este considerat unul dintre cei mai bine îmbrăcați artiști de la noi din țară, fiind apreciat pentru vestimentația sa. Cu toate acestea, în copilărie, artistul se îmbrăca după posibilitățile sale financiare reduse, dar totuși era fericit și mândru de modul în care arăta.

Mi-a dat o pereche de pantaloni cu tivul până la genunchi, legați la spate cu șiret. Aveam pantaloni. Erau buni. Eu acum îmi făcusem planul, îi port și la școală, la evenimente, nunți, botezuri. Cel mai mândru și cel mai fericit eram când urcam pe scenă și vedeam în spate carpetele alea cu Cina cea de Taină, Răpirea din serai. Eram fericit să stau acolo cu fel și fel de muzicanți. Muzicanți adevărați, nu ca mine. Aveam pantofii mari și pantalonii cu tiv. Eram și eu mai amărât .”, a spus Jean de la Craiova.

sursa: https://www.kfetele.ro/daca-as-relua-viata-de-la-capat-mi-ar-placea-sa-mai-trec-prin-aventurile-copilariei-aveam-pantofii-mari-si-pantalonii-cu-tiv-ce-meserie-si-a-dorit-jean-de-la-craiova-sa-aiba-20383398?utm_source=fb-post&utm_medium=kfetele&utm_campaign=https://kfetele.ro/daca-as-relua-viata-de-la-capat-mi-ar-placea-sa-mai-trec-prin-aventurile-copilariei-aveam-pantofii-mari-si-pantalonii-cu-tiv-ce-meserie-si-a-dorit-jean-de-la-craiova-sa-aiba-20383398&fbclid=IwAR1OqUN6mhYsQND3qXvYSitzx9QcMMAci_sDV5cCD_FqozdzPTZOl6m0EVk

RECLAMĂ
Articolul precedent„Nu am avut copilărie, doar muncă. La 5 eram la animale. Seara cădeam lat. Tata era o fiară de om.” Mitică Dragomir, mărturisiri dureroase despre copilăria sa!
Articolul următor„Eu nu am fost niciodată foarte preocupată de felul în care arăt în viața mea de zi cu zi. Pe scenă întotdeauna am fost preocupată să fiu țiplă.” Niculina Stoican, despre îngrijirea personală