Acasă Monden „Mi-a spus că trebuie sacrificat copilul ca eu să rămân în viață....

„Mi-a spus că trebuie sacrificat copilul ca eu să rămân în viață. Am fost devastată. Am fost atât de speriată.” Mariana Ionescu Căpitănescu, despre cel mai greu moment din viața sa!

839
0

Mariana Ionescu Căpitănescu a vorbit despre trauma prin care a trecut atunci când a adus-o pe lume pe fiica sa.

RECLAMĂ

Mariana Ionescu Căpitănescu are o poveste de viață de-a dreptul impresionantă. În vârstă de 54 de ani, artista a trecut de-a lungul vieții prin numeroase greutăți. Acum este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes și o familie fericită alături de soțul său și de cei doi copii ai lor.

Cu toate acestea, înainte să devină mamă, artista s-a chinuit foarte tare, pierzând mai multe sarcini.

Mariana Ionescu Căpitănescu, despre trauma prin care a trecut atunci când a adus-o pe lume pe fiica sa

Invitată în cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu, interpreta de muzică populară a povestit despre trauma prin care a trecut înainte de a o aduce pe lume pe fiica sa. Mariana Ionescu Căpitănescu a trecut prin clipe extrem de grele, fiind pusă în fața unei erori medicale.

Mi-a spus că trebuie sacrificat copilul ca eu să rămân în viață. Eu i-am spus că nu există această variantă.

Vreau să lupt până la capăt, să mă lăsați natural să vedem ce se întâmplă. Am fost devastată, dar mi-am dat seama că este o eroare pentru că mi-a spus că este băiat și eu știam că am fetiță. Am fost atât de speriată. Acele momente pentru mine treceau atât de încet. Mă simțeam un om neajutorat. După aceea a venit medicul care m-a urmărit. Dânsa a spus că voi naște în câteva ore. M-a ajutat și am născut-o natural la ora 12 pe Tara. Între timp, soțului i se spusese la ora 8 că trebuie copilul sacrificat pentru a rămâne mama în viață. Soțul a primit această informație, nu a știut ce să spună și a fost lăsat în așteptare 4 ore. Eu nu am acceptat această variantă. Am spus că nu există, copilul meu trăiește, nu este băiat, este fetiță și sunt sigură că în scurt timp o să o țin în brațe. La un moment dat doamna doctor mi-a zis că mergem în sala de nașteri. Nu a durat mult după ce am intrat în sala de nașteri și am născut. Când am născut fetița, știam că la scurt timp trebuie să plângă, să îi aud glasul. Nu îi auzeam glasul. Tot întrebam de ce nu spune nimic fetița. I-au mai făcut câteva manevre, au lăsat-o și mi-au arătat-o în față. Am văzut-o, era gri la față, la corp, avea culoarea schimbată. Se luptase și ea, dar a fost bine. A primit nota 9. Pentru mine acel moment a fost cel mai fericit moment din viața mea. După ce mi-au spus acele lucruri urâte mi-am dat seama că am reușit. Am fost o învingătoare. ”, a povestit cu ochii în lacrimi Mariana Ionescu Căpitănescu.

sursa: https://www.kfetele.ro/mi-a-spus-ca-trebuie-sacrificat-copilul-ca-eu-sa-raman-in-viata-am-fost-devastata-am-fost-atat-de-speriata-mariana-ionescu-capitanescu-despre-cel-mai-greu-moment-din-viata-sa-20383513?utm_source=fb-post&utm_medium=kfetele&utm_campaign=https://kfetele.ro/mi-a-spus-ca-trebuie-sacrificat-copilul-ca-eu-sa-raman-in-viata-am-fost-devastata-am-fost-atat-de-speriata-mariana-ionescu-capitanescu-despre-cel-mai-greu-moment-din-viata-sa-20383513&fbclid=IwAR1vBCHDBcI1wrRct9S-FVG-HO54OAHMZt6-Znt0EyiQG5CbIz6iZ47Qoe4

RECLAMĂ
Articolul precedent„Eu nu am fost niciodată foarte preocupată de felul în care arăt în viața mea de zi cu zi. Pe scenă întotdeauna am fost preocupată să fiu țiplă.” Niculina Stoican, despre îngrijirea personală
Articolul următor„Am băut vinul cu borcanul. Acum încercăm cu paharul.” Nicu Paleru, impresii după o carieră de 35 de ani în industria muzicală!