Acasă Stiri Liderul grupării Sportivilor, bătut în Italia de o bandă de hoți din...

Liderul grupării Sportivilor, bătut în Italia de o bandă de hoți din România / Cum a ajuns Mircea Nebunu în mijlocul unei reglări de conturi!

424
0

Liderul interlop bucureștean Mircea Nebunu ar fi fost atacat, în Italia, de membrii unei bande de hoți din România, în contextul unei reglări de conturi. Motivul scandalului ar avea legătură cu o presupusă taxă de protecție.

RECLAMĂ

Fost lider al grupării Sportivilor din București, Mircea Băluș, zis Nebunu, a fost o figură reprezentativă pe străzile din cartierul Berceni, unde s-a dovedit drept un bătăuș de temut. Devenit lider al temutei organizații criminale după retragerea lui Robert Nica, bărbatul a fost nevoit să abandoneze orașul și să plece în exil, în Italia, după ce a fost condamnat la 1 an și 1 lună de închisoare pentru conducere fără permis.

Concret, liderul interlop a vrut să iasă din țară cu un permis de conducere emis cumpărat din Ucraina, iar polițiștii de frontieră l-au oprit și l-au predat Poliției Rutiere. Chiar dacă pedeapsa nu a fost mare, Mircea Nebunu mai are o condamnare de 9 ani și este eliberat condiționat. Ca urmare, a preferat să fugă din România și a găsit înțelegere la statul italian.

A chemat ajutoare de la București

Cu toate că părea să stea foarte retras, Mircea Nebunu a revenit în atenție după ce s-ar fi implicat într-un conflict cu mai mulți hoți care provin chiar din Berceni, cartierul pe care, nu demult, îl controla cu autoritate. Aceștia ar fi un grup de tineri specializați în furturi din societăți comerciale, care ar fi plecat în străinătate pentru câștiguri mai mari și riscuri mai mici.

Așa ar fi intrat în contact cu Mircea Nebunu, care le-ar fi cerut o cotă parte din pradă. Tinerii ar fi refuzat să-i plătească taxa de protecție și chiar l-ar fi luat la bătaie, mai ales că, în Italia, Mircea Băluș nu are alături de el locotenenții din România. Ca urmare, potrivit unor surse apropiate lumii interlope, bărbatul ar fi chemat ajutoare de la București, însă nimeni nu ar fi făcut, până acum, deplasarea pe teritoriul Italiei.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/liderul-gruparii-sportivilor-batut-in-italia-de-o-banda-de-hoti-din-romania-cum-a-ajuns-mircea-nebunu-in-mijlocul-unei-reglari-de-conturi-332979.html

RECLAMĂ
Articolul precedentEmoții pentru Corina Chiriac, după mai bine de 50 de ani de carieră! Ce spune artista despre bani și succes
Articolul următorDe ce ai picioarele reci mereu, chiar dacă afară este cald. Lucrurile la care trebuie să fii atent