Acasă Monden După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus...

După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: „Mai bine plâng pe un iaht!”

867
0

Ion Țiriac (84 de ani) este unul dintre cei mai bogați oameni din România.Laurette: „Dacă nu eram eu deosebită și specială, se mai uita domnul Țiri la mine?”

RECLAMĂ

Potrivit site-urilor de specialitate, fostul tenismen are o avere estimată la două miliarde de dolari.

În 2016, miliardarul a fost surprins în compania modelului Laurette Atindehou (40 de ani), însă cei doi nu au oficializat niciodată relația. Laurette, care în prezent este logodnica fostului fotbalist al lui Dinamo, Magaye Gueye, a fost întrebată despre relația pe care a avut-o cu Ion Țiriac.

Aceasta a dezvăluit că s-a simțit „Regina reginelor” alături de omul de afaceri și a dezvăluit care sunt calitățile care i-au atras atenția miliardarului.

”Da, sunt foarte materialistă! Îmi plac milionarii, domnule! Ce vrei, dacă-mi plac? Pot să zic că nu-mi plac? Nu neapărat milionarii! Îmi plac bărbații…acum iar o să-mi iau hate. Îmi plac bărbații cu situație. Îmi place să mă simt bine. Ai văzut cum se simte o femeie în preajma unui milionar, unui bărbat cu bani? E altceva, parcă sunt ai ei (n.r. banii), chiar dacă nu sunt ai ei.

Parcă înflorești, îți dă o energie bună. Parcă viața e mai frumoasă. Vrei să te mint că nu e frumos? Vrei să fim ipocriți? Mai bine plâng pe un iaht la Monaco decât într-o căruță la tataia la țară. Serios, acum, hai să fim serioși. Nici eu n-am ajuns la milionari direct, am cunoscut și d-ăia, și d-ăia, dar nu rezonez. Tot acolo top îmi place.

Nu mai zic unde am înflorit, că știi unde. Era frumos cu avionul privat, te dădeai jos, te lua cu mașina cu șofer. Era frumos. E foarte greu de accesat: trebuie să fii frumoasă, deșteaptă, să știi să vorbești, să știi să taci atunci când trebuie, să știi să glumești, să ai simțul umorului. Oamenii de afaceri sunt foarte stresați și tu trebuie să arunci așa câte o pastilă, să știi să te faci plăcută, să fii jovială.

M-am simțit ’Regina reginelor’ (n.r. alături de Ion Țiriac)! Dacă nu eram eu deosebită și specială, se mai uita domnul Țiri la mine? Dacă nu eram frumoasă și deșteaptă?”, a dezvăluit Laurette Atindehou, la podcastul ”Tare de tot”.

sursa:https://www.digisport.ro/special/dupa-8-ani-a-recunoscut-relatia-cu-ion-tiriac-si-a-spus-totul-despre-viata-langa-un-miliardar-mai-bine-plang-pe-un-iaht-2836427

RECLAMĂ
Articolul precedentScene șocante în Drobeta Turnu Severin. O adolescentă, înjunghiată de fostul iubit. Bărbatul a încercat să-și ia viața după incident
Articolul următorCâți bani i-a oferit un un bărbat Vicăi Blochina, pentru o noapte de dragoste. Vedeta a arătat tot mesajul