Acasă Stiri Scene șocante în Drobeta Turnu Severin. O adolescentă, înjunghiată de fostul iubit....

Scene șocante în Drobeta Turnu Severin. O adolescentă, înjunghiată de fostul iubit. Bărbatul a încercat să-și ia viața după incident

1292
0

Scene șocante au avut loc în Drobeta Turnu Severin. Mara, o adolescentă în vârstă de 18 ani, a fost înjunghiată de fostul iubit, Robert. Cei doi sunt elevi la un liceu de prestigiu din localitate, dar furia tânărului părăsit nu a mai ținut cont de nimic.Scene de groază au avut loc în localitatea Drobeta-Turnu Severin. O adolescentă, pe nume Mara, a fost înjunghiată, în plină stradă, de fostul iubit. După incident, tânărul a încercat să-și ia viața cu același cuțit pe care l-a folosit. Cei doi, în vârstă de 18 ani, sunt colegi de clasă și învață la Colegiul Național Traian, unitate de învățământ de prestigiu.

RECLAMĂ

Adolescentul a încercat să își ucidă fosta iubită

În amiaza mare au avut loc scene sângeroase în Drobeta-Turnu Severin. O adolescentă din clasa a X-a a fost înjunghiată de fostul ei iubit, apoi a încercat să-și pună capăt zilelor. Cei doi sunt elevi la Colegiul Național Traian, iar incidentul a avut loc în zona Castelului de apă.

Cei doi au decis să plece de la ore împreună. Prima dată a plecat băiatul, fiind urmat de cea care i-a fost iubită. Au vorbit, iar Robert, care premeditase fapta, a scos un cuțit din ghiozdan, în timp ce se certau. Mara s-a speriat și a început să fugă, dar tânărul a prins-o din urmă și a înjunghiat-o.

Băiatul și-a înfipt cuțitul în zona gâtului, după ce a înjunghiat-o pe adolescentă de mai multe ori. Adolescenții au avut o relație, iar despărțirea a fost foarte dureroasă, motiv pentru care băiatul a recurs la un gest extrem.

Victimele au fost transportate la spital

După ce tânărul de 18 ani a înjunghiat-o pe fosta iubită și și-a înfipt același cuțit în gât, la fața locului s-au deplasat un echipaj de poliție și o salvare pentru cei doi. Mara și Robert au fost transportați la spital, de urgență. Aceștia au intrat în sala de operație, aflați în șoc hemoragic.

„Ambii sunt în şoc hemoragic, au leziuni cervicale şi la faţă. Se află în sala de operaţii, pentru a fi stabilizaţi”, a declarat pentru site-ul local, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Judeţean de Urgenţă din acelaşi oraş, Elena Bololoi.

SURSA: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/scene-socante-in-drobeta-turnu-severin-o-adolescenta-injunghiata-de-fostul-iubit-barbatul-a-incercat-sasi-ia-viata-dupa-incident-329404.html

RECLAMĂ
Articolul precedentA montat camere in dormitorul fiului de 21 de ani sa vada ce face cu iubita, dar nu se astepta la asta! A avut un soc cand a aflat
Articolul următorDupă 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: „Mai bine plâng pe un iaht!”