Acasă Monden Câți bani i-a oferit un un bărbat Vicăi Blochina, pentru o noapte...

Câți bani i-a oferit un un bărbat Vicăi Blochina, pentru o noapte de dragoste. Vedeta a arătat tot mesajul

750
0

Fără îndoială Vica Blochina este un nume cunoscut la noi. Frumoasă, asumată și cu mare grijă față de propria persoană, dar mereu pusă pe distracții, fosta dansatoare se bucură și de mare trecere la bărbați. Iar recent a primit o propunere indecentă pe rețelele de socializare. Iată cum a reacționat blondina.Concret, un bărbat i-a propus, nici mai mult, nici mai puțin, decât să petreacă o noapte împreună, în schimbul unei sume mari de bani.

RECLAMĂ

Atât i s-a promis pentru o noapte de amor!

Vica Blochina se numără printre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc și reușește să facă furori printre bărbați, chiar dacă nu mai e chiar la prima tinerețe. Fosta amantă a lui Pițurcă, mamă de băiat adolescent, a primit o ofertă neașteptată într-un mesaj pe rețelele de socializare.

Bărbatul care i-a scris s-a prezentat și i-a spus fără ocolișuri care îi este dorința: să petreacă o noapte cu ea contra a 20.000 de euro. A promis că va fi discret, iar banii îi poate vira în orice moment, dacă vedeta va accepta.

Surprinsă și scandalizată, vedeta a postat pe rețelele de socializare mesajul primit.

„Eu sunt ****. Îmi pare bine. Te știu din vedere. Vreau să îți propun ceva, dar nu vreau să te superi. Vreau să fiu direct. Îți dau 20.000 de euro pentru o noapte. Totul rămâne între noi. Îți dau toți banii înainte. Cash sau transfer bancar. Și acum îți pot face transfer bancar dacă vrei.

Nu află nimeni nimic. Nu vreau să te superi dar am zis să fiu direct… Totul rămâne între noi. Și acum îți pot face transfer facă vrei. Nu trebuie să faci nimic până nu primești banii. În 5 minute ai banii în cont dacă vrei”, a fost mesajul bărbatului către Vica Blochina.

Cât despre Vica, aceasta a postat totul la secțiunea de InstaStory, alături de câteva cuvinte ironice la adresa bogăției pretendentului ei.

„Uitați unde era milionarul… și eu Mikonos Mikonos”, a fost reacția vedetei.

Fiul Vicăi Blochina a ales să locuiască la tatăl său, Victor Pițurcă

Vica Blochina a rămas de o vreme singură, după ce, fiul sau, Edan, a ales să locuiască împreună cu tatăl său, Victor Pițurcă. Această situație durează deja de un an, iar celebra lui mamă se consolează cum poate.Vedeta este conștientă de faptul că adolescentul trebuie să aibă și un model masculin, dar suferă că băiatul l-a ales pe tată în detrimentul ei.

”De un an de zile s-a mutat la tată. Acum mai vine foarte puțin în vizită, dar stă mai mult la tatăl lui.

Copilul a crescut cu mine până la 14 ani, a avut modelul feminim. Eu mi-am dorit foarte mult să aibă și modelul masculin. Nu îmi convine că a plecat acolo, mi se pare că a plecat prea devreme. Pe de altă parte, nu a plecat la orice tată. A plecat la un tată șmecher, are ce să învețe de acolo!”, a declarat Vica Blochina

sursa:https://www.bzi.ro/cati-bani-i-a-oferit-un-un-barbat-vicai-blochina-pentru-o-noapte-de-dragoste-vedeta-a-aratat-tot-mesajul-4732745?utm_source=RADIOBZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR1GBYeqL98uQapFpEyM2ah2wYfBbMp9_wnq18fIh1HBDl8hyzYtjJqGrEs

RECLAMĂ
Articolul precedentDupă 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: „Mai bine plâng pe un iaht!”
Articolul următorDana Budeanu, afirmații dure la adresa celor care au participat la Untold Dubai. ”N-au plătit nimic! Totul a fost moca”