Home Monden Dosarul de furt al lui Laurențiu Reghecampf a fost clasat. Anamaria Prodan...

Dosarul de furt al lui Laurențiu Reghecampf a fost clasat. Anamaria Prodan l-a acuzat că a sustras din cont peste 1 milion de euro

85
0
loading...

Dosarul în care Laurențiu Reghecampf a fost acuzat de furt, a fost clasat de polițiști. Acuzația a venit din partea Anamariei Prodan, care după separarea de fostul ei soț, a susținut că acesta a furat din contul bancar peste 1 milion de euro și bijuterii care valorează sute de mii de euro. În cele din urmă, impresara i-a făcut plângere penală din aceste motive.

loading...

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ocupat primele locuri ale titlurilor din presă, după ce s-a aflat că cei doi divorțează, iar antrenorul și-a făcut o altă familie. De atunci, impresara a venit cu diferite acuzații la adresa fostului său soț, printre care și cea de furtul a peste 1 milion de euro din contul bancar și a bijuterii în valoare de sute de mii de euro. În urma acuzației, Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală.

Dosarul de furt al lui Laurențiu Reghecampf a fost clasat

În urmă cu un an, Anamaria Prodan l-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf de furt, după ce a susținut că fostul ei soț că a luat dintr-un cont pe numele lui peste 1 milion de euro, însă fără acord. Acest lucru s-a întâmplat în 12 decembrie 2021, când a adăugat și faptul că Laurențiu Reghecampf i-a furat bijuterii în valoare de 400.000 euro și două ceasuri, ale căror valoare ajunge la 157.000 de euro, respectiv 75.952 euro.

Însă, un an mai târziu, după o analiză a dosarului, polițiștii au luat decizia de a-l clasa. Motivul deciziei este faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf erau căsătoriți în perioada menționată, fapt pentru care acestea au fost considerate bunuri comune. Ordonanța de clasare a informat că ambele părți au dreptul la aceste bunuri, conform Antena 3 CNN.

”În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că bunurile despre care se face referire în plângerea penală formulată sunt bunuri comune ale ambilor soți, care sunt căsătoriți sub regimul comunității legale de bunuri, situația în care ambii soți dețin deopotrivă atât posesia, cât și detenția liberă a bunurilor comune. (…) Ambii soți au drept de administrare și de posesie asupra acestora. În referire la bunurile din cele două containere despre care persoana vătămată a precizat că sunt furate de soțul său, acestea sunt comune și sunt depozititate în containerele ce fac obiectul cauzei, iar ambele părți au acces, dar și drept de aministrare și de dispoziție asupra acestora, bunurile nefiind însușite exclusiv de numitul Reghecampf Laurențiu, fiind atașate la dosarul cauzei prin care s-a constatat faptul că persoana vătămată a primit diferite bunuri din cele două containere în momenul în când le-a solicitat. În referire la bijuteriile cu o valoare estimată de persoana vătămată la peste 400.000 de euro, acestea nu au fost individualizate în niciun fel pe parcursul efectuării cercetărilor în cauză și nici nu au fost depuse la dosarul cauzei documente de proveniență pentru acestea. Pe cale de consecință, opinăm că nu sunt întrunite elementele constituitive ale infracțiunii de furt, întrucât sub aspectul laturii obiective nu a existat vreo acțiune de luare a vreunui bun mobil din posesia sau detenția persoanei vătămate, având în vedere că regimul comuniunii de bunuri presupune că posesia și detennția aparține în comun ambilor soți, iar sub aspectul laturii obiective nu a existat niciodată intenția însușirii pe nedrept a bunurilor menționate în plângere”, a informat ordonanța de clasare a dosarului.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/dosarul-de-furt-al-lui-laurentiu-reghecampf-a-fost-clasat-anamaria-prodan-la-acuzat-ca-a-sustras-din-cont-peste-1-milion-de-euro-294074.html

loading...