Acasă Monden Daniela Badea, scandal de proporții cu sexy olteanca de la iUmor. Bruneta...

Daniela Badea, scandal de proporții cu sexy olteanca de la iUmor. Bruneta și Cristina Șchiopu și-au adresat cele mai dure jigniri! Care a fost motivul

295
0

Un nou scandal de proporții în lumea showbiz-ului românesc! Protagonistele sunt două dintre cele mai urmărite femei din România pe platforma TikTok, Daniela Badea, fosta ispită de la Insula Iubirii și Cristina Șchiopu, fosta concurentă de la iUmor. Cele două și-au adresat cuvinte extrem de grele, dar stați să vedeți de la ce a început totul! Nici în momentul de față, cele două nu își mai vorbesc.

RECLAMĂ

Daniela Badea și Cristina Șchiopu au avut o relație destul de apropiată, având în vedere că amândouă sunt foarte active pe platforma TikTok, acolo unde obișnuiau să colaboreze, până ieri, când a avut loc un scandal de proporții.

Daniela Badea, scandal de proporții cu Cristina Șchiopu

La un moment dat, Cristina Șchiopu a intrat în direct cu logodnicul Danielei Badea, Alin. Blondina a explicat ulterior că nu a intenționat să o jignească pe fosta ispită de la Insula Iubirii și că doar a vrut să îl pună la punct pe Alin.

Bineînțeles, Daniela Badea nu a putut trece cu vederea cuvintele dure pe care le-a spus Cristina Șchiopu, așa că amândouă au început să se jignească, iar replicile pe care și le-au dat una alteia nu pot fi reproduse.

De asemenea, în exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, Daniela Badea a povestit că nu a fost niciodată rivalitate între ea și celebra blondină, însă în momentul în care a fost jignită nu s-a mai putut abține.

”Ea a zis că ar fi vrut să îl jignească pe Alin, pentru că și el a jignit-o pe ea. Și a zis treaba asta. Dar eu nu pot să accept un asemenea răspuns, în condițiile în care eu stau în aceeași casă cu el. A zis treaba asta, eu am întrebat-o, ea a zis că nu are nicio treabă cu mine. Noi ne înțelegeam bine, aveam o relație profesională, adică făceam TikTok-uri împreună, live-uri, jocuri, am avut o relație ok, niciodată nu ne-am certat, niciodată nu a fost o rivalitate între noi”, a declarat, în exclusivitate, Daniela Badea.

Daniela Badea și Cristina Șchiopu nu își mai vorbesc
Pe de altă parte, Daniela Badea a explicat că este conștientă de faptul că logodnicul ei, Alin, are un content ”nebun” pe rețelele de socializare, însă, pentru ea, aceasta nu poate fi o scuză pentru jignirile pe care le-a primit din partea Cristinei Șchiopu.
Scandalul răsunător dintre cele două vedete a avut loc ieri și s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare. De atunci, Daniela Badea a decis să încheie orice fel de relație cu Cristina Șchiopu, sexy olteanca de la iUmor.
”Țin să cred că a făcut chestia asta doar ca să îi închidă gura lui Alin, fără să își dea seama că dă în mine. Nu pot să accept așa ceva. Ea a intrat live cu Alin, Alin are un content mai nebun… Nu am mai vorbit cu ea de atunci, de ieri. Atât timp cât nu greșesc nimănui și sunt atacată, toată lumea vede lucrul ăsta. Când din neant se ia cineva de tine. La general, cum a zis ea, păi la general am înjurat-o și eu de am s$%*@#$ tot la general, nu trebuie să se supere acum, na…”, a explicat bruneta.

Lunile trecute, invitată în platoul de la Xtra Night Show, Cristina Șchiopu a mărturisit că a ajuns să câștige lunar sume uriașe care depășesc peste 12.000 de dolari, bucurându-se de un succes răsunător pe TikTok.

sursahttps://spynews.ro/monden/showbiz-intern/exclusiv-daniela-badea-scandal-de-proportii-cu-sexy-olteanca-de-la-iumor-bruneta-si-cristina-schiopu-siau-adresat-cele-mai-dure-jigniri-care-a-fost-motivul-294057.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCe s-a ales de fiica regelui Cioabă? Luminița s-a dezis de tradițiile țigănești
Articolul următorDosarul de furt al lui Laurențiu Reghecampf a fost clasat. Anamaria Prodan l-a acuzat că a sustras din cont peste 1 milion de euro