Home Life Style Noi schimbări pentru Facebook și Instagram. Modificările îi vizează pe copii

Noi schimbări pentru Facebook și Instagram. Modificările îi vizează pe copii

88
0
loading...

Compania Meta face permanent schimbări privind aplicațiile pe care le deține, Facebook și Instagram. Mai mult decât atât, dacă în urmă cu câteva zile aceasta viza informațiile personale, iată că acum șefii Meta au decis să aducă o nouă actualizare. De această dată, schimbările îi vizează pe cei mici.

loading...

În urmă cu puțin timp, compania Meta a anunțat noi schimbări pe Facebook și Instagram. De această dată schimbarea îi vizează pe copii, asta pentru a limita contactele adulților suspecți.

Meta face schimbări privind Facebook și Instagram

În urmă cu puțin timp, compania Meta a anunțat noile setări de confidențialitate pentru aplicațiile Facebook și Instagram. Acestea au fost lansate astăzi. Așadar, modificarea constă în protejarea celor mici, limitând contactele cu adulții suspecți.

În acest fel, de fiecare dată când un minor se va înscrie pe Facebook, contul său va beneficia automat de protecție de confidențialitate mult mai strictă. Mai mult decât atât, aceasta va decide cine poate vedea lista lor de prieteni, ce pagini urmăresc și cine are voie să comenteze la postările lor.

Însă, pentru conturile de Fcebook create înainte de această actualizare, compania Meta va începe să îi facă pe acei utilizatori să adopte aceleași setări. Totuși, aceasta spune că nu îi va forța. Chiar și Instagram a implementat schimbări destul de asemănătoare în 2021. În acest fel, aplicația își propune să protejeze tinerii cât mai mult.

Prin această schimbare, Instagram vrea, printr-un test, să elimine butonului de mesaj, blocând adulții suspecți să folosească mesageria Instagram pentru a contacta direct utilizatorii adolescenți.

Ce alte schimbări va mai face Meta

Mai mult de atât, fluxul de recomandări People You May Know de pe Facebook nu va mai afișa conturile adulților suspecți.

Messenger și Instagram vor beneficia de o nouă notificare care îi va încuraja pe adolescenți să folosească instrumentele de siguranță de fiecare dată când se vor simți în pericol în timpul unei conversații.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/noi-schimbari-pentru-facebook-si-instagram-modificarile-ii-vizeaza-pe-copii-294102.html

loading...