Acasă Impresariat artistic / Organizari Evenimente Cântăreaţa de muzică populară care face furori pe internet. Imaginile apreciate de...

Cântăreaţa de muzică populară care face furori pe internet. Imaginile apreciate de mulţi români de la noua sedinta foto.

10597
0

Este considerată una dintre cele mai frumoase și apreciate interprete de muzică populară din România. Are o carieră strălucitoare. Artist are o vocea duioasă ce alină chiar și cele mai dure persoane.

RECLAMĂ

Este cunoscută pe scena românească de muzică populară pentru glasul ei angelic și de fiecare dată încântă inimile românilor cu prezența ei.

Mihaela a devenit cunoscută in mediul online, acolo unde își postează fotografii si clipuri de la evenimentele unde participa.

Mihaela are 34 de ani și a urcat pe scenă încă de la o vârsta frageda. Frumoasa cantareat a muncit din greu pentru a ajunge astăzi una dintre cele mai reputate soliste de muzică populară de la noi din țară

Vezi noua sedinta foto facuta de Mihaela Sultan. Pozele au fost realizate de bine cunoscutul fotograf Cosmin Daniel Prioteasa (Prioteasa Studio) la Pensiunea Perla Munților din Ponoarele Mehedinti

RECLAMĂ
Articolul precedentClaudia Pătrășcanu se retrage la mănăstire. „Fiecare face ce simte și cum simte”
Articolul următorDe la ce apar neînțelegerile în căsnicia lui Carmen de la Sălciua! Care sunt motivele pentru care se ceartă cu soțul: ”Viața de artist te transformă”