Acasă Monden ”De ce mă înjuri, mă?” Jador, schimb dur de replici în trafic!...

”De ce mă înjuri, mă?” Jador, schimb dur de replici în trafic! Întregul moment a fost filmat și a ajuns pe internet

258
0

Jador este iubit și îndrăgit de mulți români, însă un incident care s-a petrecut recent în trafic, unde a fost implicat și cunoscutul manelist, i-a luat prin surprindere pe fani. Mai precis, cântărețul a surprins un moment, în timp ce se afla la volanul mașinii personale, atunci când a avut un schimb de replici dur cu un alt participant la trafic.

RECLAMĂ

Concret, artistul a fost jignit de un tânăr care se afla într-o altă mașină, iar manelistul nu a dorit să lase întreaga situație așa, motiv pentru care s-a apropiat de șofer, întrebându-l de ce îl înjură și care este, de fapt, motivul de supărare.

Cântărețul a aflat ulterior că, de fapt, conducătorul auto a fost enervat din cauza unei greșeli pe care manelistul a făcut-o în trafic, astfel că imediat ce a aflat asta, Jador și-a cerut iertare.

”Jador: De ce mă înjuri, mă? De ce înjuri?

Șofer: N u am vrut, frate. Tu de ce mi-ai tăiat fața?

Jador: Scuză-mă, nu mi-am dat seama. Am greșit, scuză-mă. Ce vrei să fac? Tu conduci perfect? Sănătate!”, i-a spus Jador persoanei cu care s-a certat, într-un videoclip pe Instagram.

Familia lui Jador a avut probleme din cauza banilor falși pe care artistul i-a primit la un eveniment

În urmă cu câteva săptămâni, Jador a făcut un apel către urmăritorii lui, rugându-i să nu îi mai dea bani falși la dedicații, în cadrul evenimentelor, asta pentru că sumele pe care le face la spectacole nu ajung doar în buzunarul lui, ci și în posesia altor persoane din jurul său, cum ar fi colegii de trupă sau chiar familia lui.

Mai mult decât atât, în cadrul unui interviu, manelistul chiar a povestit că mama lui s-a confruntat cu probleme cu legea, din cauza banilor falși pe care i-a primit chiar de la el.

”I-am dat bani mamei mele, s-a dus să îi schimbe și au luat-o jandarmii și poliția. Miercuri trebuie să merg să dau declarații că mama nu e interlop.”, a declarat Jador, în cadrul unei emisiuni TV.

sursa:https://www.wowbiz.ro/de-ce-ma-injuri-ma-jador-schimb-dur-de-replici-in-trafic-intregul-moment-a-fost-filmat-si-a-ajuns-pe-internet-20319480

RECLAMĂ
Articolul precedentPercheziții DIICOT în patru județe, la mai multe penitenciare, într-un dosar de trafic de droguri. Cum ajungeau substanțele stupefiante la deținuți
Articolul următorScandalul amoros de la secția de poliție. Confruntare cu reproșuri între polițistă și soțul înșelat, în fața instanței: ”Așa a început calvarul”