Acasă Life Style ”De ce aș vrea așa ceva? Poate sunt eu nebună”. Alerga într-un...

”De ce aș vrea așa ceva? Poate sunt eu nebună”. Alerga într-un parc din București și un necunoscut a abordat-o

573
0

Teodora, fiica lui MM Stoica, managerul general al FCSB-ului, a avut o scurtă relație cu Matei Dima, cunoscut sub pseudonimul de BRomania. Cei doi s-ar fi despărțit, însă, la jumătatea lunii octombrie.Tânăra care se ocupă de segmentul de social media la FCSB a povestit o întâmplare bizară care s-a petrecut în timp ce alerga într-un parc din Capitală. Teodora Stoica (29 de ani) nu a știut cum să reacționeze atunci când un necunoscut a invitat-o la saună, la prima întâlnire.

RECLAMĂ

Teodora Stoica: ”Nu la restaurant, nu la film, nu m-a chemat la el… Știți unde? În saună

Am o întrebare pentru fete. Poate nu o să mă simt atât de ciudat cu ce mi s-a întâmplat mie mai devreme. Poate e ceva normal. Vreau să aud locuri ciudate în care un băiat a vrut să vă scoată la întâlnire. La prima întâlnire, de fapt.Alergam dimineață în parc. Eram fericită, singură, cu căștile. Și văd un băiat care se apropie de mine și începe să alerge în paralel. Și îmi zice `Bună`. Îmi dau căștile și nu suport să fac asta când alerg.

A întrebat dacă mă deranjează dacă aleargă în același timp cu mine și i-am zis că nu, doar că mai am un kilometru și mă duc acasă. A zis că nu e problemă. Și am început să vorbim, în timp ce alergam. Am vorbit de toate competițiile la care a fost, i-am zis și eu la alea puține la care am fost. Era wow.

M-a întrebat cum poate da de mine. Nu îmi venea să-i dau numărul, așa că i-am dat Instagramul. Iar până am ajuns acasă deja îmi scrisese. Mi s-a părut cumva drăguț. Și când am deschis mesajul… Mi-a spus că i-a plăcut de mine, că avem multe în comun.

Unde credeți că voia să mă scoată la întâlnire? Nu la restaurant, nu la film, nu m-a chemat la el… Știți unde? În saună. Omul a vrut ca la prima întâlnire, a doua oară când mă vede, să fim într-o saună. Îmi și imaginam cum merg acolo, cum stau și transpir…

De ce aș vrea așa ceva? Voi v-ați fi văzut cu el? I-am povestit prietenei mele și mi-a zis să-i dau block și să fug. Poate sunt eu nebună, poate e normal că a vrut să mergem în saună… Dar foarte ciudat”, a spus Teodora Stoica, într-un clip postat pe rețelele sociale.

Cele cinci obiceiuri care i-au schimbat viața Teodorei Stoica

După ce a câștigat lupta cu o boală grea, Teodora Stoica și-a schimbat stilul de viață și s-a transformat radical cu ajutorul a 5 obiceiuri.

1 – Exerciții de respirație (chiar și 5 minute, după ce mă trezesc, îmi schimbă starea total).

2 – Journaling (mă ajută să îmi fac ordine în gânduri atunci când e haos. Scriu zilnic seara 3 lucruri pentru care sunt recunoscătoare).

3 – Dușurile reci (stimulează oxigenarea creierului, îmi întăresc sistemul imunitar, dorm mai bine și mă scot din zona de confort).

4 – Fără ecrane o oră înainte de culacare / niciun ecran în dormitor (creierul nu mai seretă melatonină, adorm greu, nu mă odihnesc cum trebuie dacă văd lumină albastră).

5 – Mișcare zilnică (corpul eliberează endorfine, ajută la reducerea stresului, nu există să am un mood prost nici după o simplă plimbare)”, a transmis Teodora Stoica, pe Instagram.

sursa https://www.digisport.ro/special/de-ce-as-vrea-asa-ceva-poate-sunt-eu-nebuna-alerga-intr-un-parc-din-bucuresti-si-un-necunoscut-a-abordat-o-2684205

RECLAMĂ
Articolul precedentGică Hagi a reacționat imediat, după comparațiile făcute cu familia Iordănescu
Articolul următorClaudia Pătrășcanu se retrage la mănăstire. „Fiecare face ce simte și cum simte”