Acasă STIRI SPORTIVE Gică Hagi a reacționat imediat, după comparațiile făcute cu familia Iordănescu

Gică Hagi a reacționat imediat, după comparațiile făcute cu familia Iordănescu

469
0

Gică Hagi, despre comparațiile cu familia Iordănescu: „Nu este concurs care este mai bun. Fiecare cu drumul lui”

RECLAMĂ

Pe data de 17 noiembrie 1993, România o învingea pe Țara Galilor cu scorul de 2-1 pentru a se califica la Cupa Mondială din 1994. Gică Hagi a înscris cu piciorul stâng primul gol al ”Tricolorilor” în acel meci decisiv, în timp ce a doua reușită a României a fost semnată de Florin Răducioiu.

La 30 de ani distanță, pe 18 noiembrie 2023, România a învins-o pe Israel în deplasare cu același scor, 2-1, pentru a se califica la EURO 2024. Fiul lui Gică, Ianis Hagi, a marcat tot cu piciorul stâng, pentru a califica-o pe România la turneul final ce va avea loc în Germania în vara anului următor.

„Eu sunt mândru de băiatul pe care îl am, cum cred că este și nea Puiu. Aceste lucruri sunt cele mai importante. Nu este concurs care este mai bun. Fiecare cu drumul lui. Mă bucur că al meu face performanță la nivelul cel mai mare, cum cred că și nea Puiu este.”, a declarat Gică Hagi, la Digi Sport Special.

„Sunt un om care iubește echipa națională. Eu iubesc echipa. Cred că noi de afară vorbim foarte puțin acum. Spunem doar că suntem fericiți. Ne-au făcut fericiți. România avea nevoie de calificare, de aceste momente de fericire. Se vor crea momente de emulație. Această calificare arată că România are mult talent. Trebuie să creștem la experiență. Avem potențial.

Trebuie să ne gândim la tot ce s-a întâmplat acum 4 ani. O generație care a făcut o campanie extraordinară. Probabil vor crește. Ei au arătat de atunci că au talent. Mizăm pe talentul lor. Potențialul acestei echipe a crescut. Sunt mândru de ei. Ne scot în lume. Mergem în Germania. Sunt fericit că o să fie foarte frumos pentru mine.”, a mai afirmat Gică Hagi.

sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/echipa-nationala/gica-hagi-a-reactionat-imediat-dupa-comparatiile-facute-cu-familia-iordanescu-2684053

RECLAMĂ
Articolul precedentCe să faci dacă ai colegi la locul de muncă ce răspândesc bârfe despre tine
Articolul următor”De ce aș vrea așa ceva? Poate sunt eu nebună”. Alerga într-un parc din București și un necunoscut a abordat-o