Acasă Monden Claudia Pătrășcanu se retrage la mănăstire. „Fiecare face ce simte și cum...

Claudia Pătrășcanu se retrage la mănăstire. „Fiecare face ce simte și cum simte”

523
0

Claudia Pătrășcanu spune că vrea să se retragă la mânăstire în Postul Crăciunului. Artista vrea să țină tot postul corect. Ea și-a motivat decizia de a pleca pentru o perioadă departe de casă și a spus exact ce simte.

RECLAMĂ

„Fiecare face ce simte și cum simte. Pentru mine, postul clar înseamnă postul acela, cu totul și cu totul altfel, nu știu, cu sufletul, cu gândul, nu doar postul cu mâncare… să ai sufletul curat, să nu te gândești la nimic rău, să nu ai dușmănii cu nimeni, să nu vorbești urât pe nimeni, să nu bârfești și sunt multe, multe. Și atunci, pentru mine acest post pe care cred că îl voi ține cu siguranță, n-am ținut niciodată un post cap coadă…”, a spus vedeta, potrivit presi mondene.„Tocmai pentru acest aspect, tot timpul s-a întâmplat și asta facem, trăim printre oameni, și ca să ții post curat trebuie să nu mai trăiești printre oameni, să te duci exact cum am citit eu în Sfânta Biblie, să te retragi în munți, la o mănăstire, să ții un post departe de oameni, pentru sufletul tău și în primul rând pentru Dumnezeu… cu rugăciuni, să te trezești la 12 noaptea, să te trezești la 4 dimineața și să faci rugăciuni”, a mai adăugat artista.

Claudia Pătrășcanu spune că postul înseamnă mai mult decât abținerea de la anumite produse alimentare, acesta fiind și motivul pentru care vrea să plece la mănăstire.

„Așa să ținem postul, doar să nu mâncăm lactate, să nu mâncăm carne… Asta înseamnă pentru mine post. Înseamnă să fii tu cu tine bine sufletește și cu cei din jurul tău. Nici măcar să nu asculți ce vorbesc alții de rău. N-aș vrea să fiu judecată sau fiecare face cum simte și ceea ce simte. Aș vrea să mă retrag undeva într-o mănăstire pe care am s-o aleg tot cu sufletul și să postesc cu adevărat acolo, uite îmi vine să plâng. Așa văd eu postul!”, a mărturisit cântăreața.

sursa:https://www.digifm.ro/stiri/entertainment/claudia-patrascanu-se-retrage-la-manastire-fiecare-face-ce-simte-si-cum-simte-188057

RECLAMĂ
Articolul precedent”De ce aș vrea așa ceva? Poate sunt eu nebună”. Alerga într-un parc din București și un necunoscut a abordat-o
Articolul următorCântăreaţa de muzică populară care face furori pe internet. Imaginile apreciate de mulţi români de la noua sedinta foto.