Acasă Monden De ce a amânat Lora, din nou, nunta cu Ionuț Ghenu! Plănuiam...

De ce a amânat Lora, din nou, nunta cu Ionuț Ghenu! Plănuiam pasul cel mare în acest an, dar s-au răzgândit: ”Aoleu, se mărită Lora mea” /

176
0

Dacă în urmă cu nu mult timp Lora anunța că 2024 va fi anul nunții ei cu Ionuț Ghenu, iată că din nou s-au răzgândit! Cei doi au decis ca nici în acest an să nu se căsătorească, iar artista ne spune și motivul pentru care au amânat iar pasul cel mare. Ce s-a întâmplat și de ce au hotărât să mai aștepte.Anul trecut, Lora vorbea despre 2024 ca fiind anul în care ea și Ionuț Ghenu, partenerul ei de viață, vor face pasul cel mare, însă iată că acest lucru nu se va întâmpla așa cum toți credeau. Cântăreața și iubitul ei au decis, din nou, să amâne momentul în care vor ajunge în fața ofițerului de stare civilă, iar artista ne spune și motivul.

RECLAMĂ

Motivul pentru care Lora și Ionuț Ghenu au amânat din nou nunta!

Reporterii Spynews.ro au stat de vorbă cu Lora, care ne-a mărturisit că bineînțeles că vor face și pasul cel mare, nunta pe care toată lumea o așteaptă, însă momentan au alte priorități. Cântăreața spune că au intervenit lucruri în afacerea pe care o deține, iar ea și Ionuț sunt foarte focusați pe business, astfel că au lăsat nunta pe locul doi. Ea mai mărturisește că Ionuț e foarte implicat în afacerea lor și atunci când ea nu poate, el e acolo și e atent ca totul să iasă foarte bine.

”Aoleu, se mărită Lora mea. O să ne căsătorim, au intervenit tot felul de lucruri, cu business-ul care a crescut, Ionuț e la birou și acum, n-a mai venit cu mine la evenimente pentru că se ocupă de companie foarte intens. Am preluat frăiele și atunci e foarte complexă treaba și trebuie să fiu foarte atentă”, a spus Lora pentru Spynews.ro.

Ce spune artista despre rochia de mireasă

Lora ne-a mai spus că ea și Ionuț parcă s-au căsătorit cu munca, că tot timpul sunt focusați pe afacearea pe care o au, însă pasul cel mare, nunta, se va întâmpla la un moment dat, însă nu au nimic stabilit momentan.

Întrebată dacă are vreo idee de cum va vrea să arate rochia ei de mireasă, Lora ne-a mai spus că sunt foarte multe opțiuni frumoase și nu știe spre ce să se îndrepte, mai ales că susține că e și destul de nehotărâtă și îi plac de fiecare dată mai multe lucruri, astfel că îi este greu să se decidă asupra unei singure rochii sau a unei singure locații pentru petrecere.

”Ce să zic, muncim. Ne-am căsătorit cu munca amândoi. Sunt atât de multe opțiuni frumoase în ziua de azi încât cred că trebuie să mă lege cineva la ochi și să pun degetul pe ceva, jur, pentru că altfel voi fi mereu veșnic nehotărâtă, veșnic îmi plac mai multe lucruri, mai multe locații, mai multe rochii, n-are sens, mai bine mă leagă la ochi, pun degetul, a ales destinul”, ne-a mai zis cântăreața.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/de-ce-a-amanat-lora-din-nou-nunta-cu-ionut-ghenu-planuiam-pasul-cel-mare-in-acest-an-dar-sau-razgandit-aoleu-se-marita-lora-mea-video-335314.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCum a cucerit-o Jean de la Craiova pe soția sa. Dezvăluiri despre începutul relației: „Am știut…”
Articolul următorSoluție defintivă în procesul fiilor lui Ion Dolănescu! Ce au hotărât magistrații în dosarul în care Dragoș și Ionuț Dolănescu sunt implicați