Acasă Monden Soluție defintivă în procesul fiilor lui Ion Dolănescu! Ce au hotărât magistrații...

Soluție defintivă în procesul fiilor lui Ion Dolănescu! Ce au hotărât magistrații în dosarul în care Dragoș și Ionuț Dolănescu sunt implicați

137
0

Soluția în procesul în care fii regretatului artist Ion Dolănescu sunt implicați. Ce hotărâre au luat magistrații în legătură cu imobilul pentru care s-a deschis acțiunea în instanță. Hotărârea este una definitivă.Fiii lui Ion Dolănescu, Dragoș și Ionuț, nu au reușit să stabilească o relație bună după moartea tatălui său. La 14 ani ani după dispariția regretatului artist, conflictul dintre cei doi frați nu s-a stins. În urmă cu câteva luni, Dragoș l-a atacat din nou pe Ionuț, acuzându-l că nu a fost om de cuvânt.

RECLAMĂ

Ce au hotărât magistrații în dosarul în care Dragoș și Ionuț Dolănescu sunt implicați

În urmă cu un an, magistrații s-au pronunțat într-un dosar în care frații Dolănescu se judecă pentru o casă cu șase camere din Capitală. Procesul a fost deschis de niște vecini. Aceștia erau obligați să le plătească fraților despăgubiri în valoare de 20 de mii de euro pentru cotele care li se cuveneau din imobilul situat în Sectorul 5.

În urmă cu câteva zile, la Tribunalul București a s-a judecat apelul formult de unul dintre reclamați. Magistrații au respins ca nefondată contesația, astfel, decizia Judecătoriei Sector 5 a rămas definitivă.

„Respinge ca nefondat apelul. Obligă apelanţii la plata către intimaţi pârâţi **** şi ****** a sumei de 1547 lei, fiecare, cu titlu de cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunţată astăzi, 16.05.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.”

La finalul anului trecut, Dragoș Dolănescu l-a acuzat pe fratele lui, Ionuț Dolănescu, de faptul că nu are cuvânt. Acesta a redeschis subiectul casei în care a locuit regretatul artist, casă pe care Ionuț a spus că o face muzeu. Mai mult, acesta l-a întrebat pe fratele său, prin intermediul presei, unde sunt hainele tatălui său.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/solutie-defintiva-in-procesul-fiilor-lui-ion-dolanescu-ce-au-hotarat-magistratii-in-dosarul-in-care-dragos-si-ionut-dolanescu-sunt-implicati-335323.html

RECLAMĂ
Articolul precedentDe ce a amânat Lora, din nou, nunta cu Ionuț Ghenu! Plănuiam pasul cel mare în acest an, dar s-au răzgândit: ”Aoleu, se mărită Lora mea” /
Articolul următorMii de săteni şi zeci de atracţii la Ziua comunei Castranova