Acasă Monden Cum a cucerit-o Jean de la Craiova pe soția sa. Dezvăluiri despre...

Cum a cucerit-o Jean de la Craiova pe soția sa. Dezvăluiri despre începutul relației: „Am știut…”

193
0

Jean de la Craiova și soția sa formează un cuplu de peste 28 de ani și se înțeleg de minune. Fosta balerină, Paula Dumitrache îl susține pe manelist din umbră și preferă să fie cât mai discretă cu viața sa personală. Cântărețul a dezvăluit modul în care a început relația lor, dar și care a fost secretul prin care a cucerit-o pe dansatoare.Jean de la Craiova și Paula Dumitrache formează un cuplu de 28 de ani și au o familie frumoasă. Artistul și soția sa sun părinții a doi copii frumoși care le seamănă foarte bine. În cadrul matinalului de la Antena Stars, manelsitul a povestit mai multe detalii despre începutul relației sale.

RECLAMĂ

Ce spune Jean de la Craiova despre banii la comun

Jean de la Craiova are o relație frumoasă de aproape trei decenii cu Paula Dumitrache. Cei doi au crescut împreună și se susțin reciproc în toate planurile. Manelistul a vorbit despre cum sunt cheltuielile în familia sa și mărturisește că nu este de acord cu regula 50-50.

Cântărețul și soția sa au veniturile la comun, dar la cheltuieli nu se ține cont. Amândoi sunt chizbuiți în alegerile lor și nimeni nu face exces în familia lor. Jean de la Craiova spune cât de importantă este comunicarea într-un cuplu, astfel că au reușit să se înțeleagă foarte bine.

„Dacă începi cu 50-50, discrepanța asta e ciudată și se începe cu cine a dat mai puțin mai sau mult. La comun, dar de comun acord și cu comunicare, într-un mod civilizat, chibzuit. Este vorba de comunicare, nu te duci la mall cu cardul și fă ce vrei, se ia încet”, a spus Jean de la Craiova la Antena Stars.

Cum a cucerit-o Jean de la Craiova pe soția sa

Jean de la Craiova a profitat de talentul său muzical și a reușit să o cucerească pe cea care ia-a devenit soție. Artistul recunoaște că prin muzică a făcut-o pe Paula Dumitrache să se îndrăgostească de el.

La Star Matinal a povestit cum a cântat serenade în fața blocului, în timp ce iubita se afla la etajul opt. Încă din prima, Jean de la Craiova a simțit că ea este femeia ideală pentru el, având compatibilitate de la început.

„Tot așa, prin cântare, eram mai șugubăț, dar mi-am revenit. Am văzut-o, mi-a plăcut. Ea stătea la etajul 8, iar eu de jos cântam cu chitara „I love you”, iar ea de sus nu auzea. Compatibilitate. Nu poți să o iei pe ce frumoasă e. E chimia, compatibilitate. Simți. Sunt unii oameni cu care ai compatibilitate, la alții simți că odată ce te ești aproape de ei, te epuizează, îți ia toată puterea. E o poveste frumoasă, pentru că cine se aseamănă, se adună. De atâția ani, de 28 de ani, am crescut împreună, te simte și dacă te întorci, simte tot”, a mai spus Jean de la Craiova.

sursa: https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/star-matinal-cum-a-cucerito-jean-de-la-craiova-pe-sotia-sa-dezvaluiri-despre-inceputul-relatiei-am-stiut-video-335266.html

RECLAMĂ
Articolul precedentMăsuri de ultimă oră, în cazul lui Gheorghe Dincă / „Monstrul de la Caracal” a fost dus la „azil”
Articolul următorDe ce a amânat Lora, din nou, nunta cu Ionuț Ghenu! Plănuiam pasul cel mare în acest an, dar s-au răzgândit: ”Aoleu, se mărită Lora mea” /