Acasă Monden Dani Mocanu a fost reţinut pentru 24 de ore şi acuzat de...

Dani Mocanu a fost reţinut pentru 24 de ore şi acuzat de tenativă de omor, după bătaia din benzinărie

1111
0

Dani Mocanu a fost reţinut pentru 24 de ore şi acuzat de tentativă de omor, după bătaia din benzinărie în care, împreună cu mai mulţi indivizi, au lovit cu sălbăticie un alt bărbat.

RECLAMĂ

Dani Mocanu, manelistul cu milioane de fani pe YouTube şi sute de milioane de vizualizări la clipurile video, a fost reţinut împreună cu fratele său, Nando, imediat după ce s-au întors în ţară.

Ei au părăsit România la scurt timp după bătaia din benzinărie, iar când s-au întors, au fost luaţi direct de pe Aeroportul Otopeni, duşi la audieri şi apoi reţinuţi sub acuzaţia de tentativă de omor.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 18 spre 19 august 2022, într-o benzinărie din Piteşti, acolo unde, Dani Mocanu, împreună cu fratele său, Nando Mocanu, dar şi alţi indivizi, au început să lovească un bărbat cu pumnii, picioarele şi chiar bucăţi de scândură.Martorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, însă poliţiştii care au ajuns la faţa locului nu i-au găsit nici pe agresori, nici pe victimă. Ulterior, bărbatul lovit a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Bătaia a fost filmată de camerele de supraveghere ale benzinăriei, astfel că procurorii au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe, iar ulterior au schimbat încadrarea juridică în tentativă de omor, având în vedere rănile suferite de bărbatul care a fost atacat de Dani Mocanu şi prietenii săi.

La sfârşitul lunii iulie, Dani Mocanu a fost ţinta unor percheziţii ale Poliţiei într-un dosar de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce manelistul ar fi ameninţat un bărbat cu un cuţit, într-un club. El a fost atunci audiat şi lăsat în liberate.

Anul trecut, manelistul a fost condamnat la şase luni de închisoare cu executare, acuzat fiind că, într-un videoclip, a incitat la ură împotriva femeilor.

sursa:https://www.antena3.ro/actualitate/dani-mocanu-retinut-acuzat-tentativa-de-omor-bataie-benzinarie-649759.html

RECLAMĂ
Articolul precedentRamona Bădescu, viața de mamă la 51 de ani! Cum a primit toate criticile după ce a adus pe lume primul copil
Articolul următorCum se împarte Vlăduța Lupău între carieră și rolul de mamă. Artista a dezvăluit cum face față și cine o ajută: „Rezist!”