Acasă Monden Cum se împarte Vlăduța Lupău între carieră și rolul de mamă. Artista...

Cum se împarte Vlăduța Lupău între carieră și rolul de mamă. Artista a dezvăluit cum face față și cine o ajută: „Rezist!”

998
0

Vlăduța Lupău nu are nici o lună de când a devenit mamă, dar a revenit deja la cântări și le-a explicat fanilor ei cum reușește să se împartă între copil și carieră. Din fericire, artista se poate baza mereu pe un ajutor de nădejde.Viața de mamă nu este deloc ușoară, mai ales când abia ai adus pe lume primul copil. Totuși, Vlăduța Lupău pare să fi găsit echilibrul perfect între carieră și rolul de mamă, în mai puțin de trei săptămâni dela naștere. Îndrăgita cântăreață le-a dezvăluit fanilor ei cum se împarte între cele două și cine o ajută.

RECLAMĂ

Cum se împarte Vlăduța Lupău între carieră și rolul de mamă

Vlădua Lupău a fost hotărâtă să-și reia cântările la scurt timp după naștere și s-a ținut de plan. Vedeta deja a cântat la câteva eveniment, iar fiul ei Iair nu are nici măcar trei săptămâni de viață.

Întrebată de fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare cum împacă rolul de mamă cu viața de cântreață, mai ales în privința alăptatului, Vlăduța a explicat cum procedează când pleacă la evenimente. Artista nu ezită să-i dea și lapte praf micuțuului, dacă este nevoie.

„Mănâncă sân, iar când nu sunt acasă, îi dă Adi completare formulă, sau când nu-i ajunge. Când mă duc la cântat, duc pompa cu mine. Între cântări, mulg laptele, ca să nu pățesc ceva.”, le-a dezvăluit Vlăduța Lupău fanilor ei, pe InstaStory.

Cu privire la ajutorul pe care îl primește cu fiul ei când pleacă la cântării, artista a dezvăluit că își pune toată încrederea în soțul ei, Adi Rus, care este un tată cât se poate de implicat. Fotbalistul are grijă de fiul lui de fiecare dată când ea nu e acasă, iar artista l-a arătat în acțiune chiar în timp ce le explica acest lucru fanilor ei.„Încă o întrebare pe care mi-ați pus-o în ultimele zile: cu cine este Iair când eu sunt plecată? Evident, cu Adi.facem cu schimbul, iar eu când sunt acasă sunt pe el și îl motroșesc și o iau de la zero. #rezist”, a mai spus artista.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/cum-se-imparte-vladuta-lupau-intre-cariera-si-rolul-de-mama-artista-a-dezvaluit-cum-face-fata-si-cine-o-ajuta-rezist-287359.html

RECLAMĂ
Articolul precedentDani Mocanu a fost reţinut pentru 24 de ore şi acuzat de tenativă de omor, după bătaia din benzinărie
Articolul următorCod galben de vreme severă în România! Avertizare meteo pentru jumătate din țară