Acasă Monden Ramona Bădescu, viața de mamă la 51 de ani! Cum a primit...

Ramona Bădescu, viața de mamă la 51 de ani! Cum a primit toate criticile după ce a adus pe lume primul copil

1152
0

Cea mai iubită româncă din Italia a șocat pe toată lumea când a dezvăluit că devine mamă pentru prima dată la 51 de ani! Ramona Bădescu nu a scăpat nici de critici. Cu toate acestea, cunoscuta actriță și cântăreață și-ar mai dori un copil!Din 2017, Ramona Bădescu formează un cuplu alături de omul de afaceri Fabio Cali, bărbatul căruia i-a dăruit un copil la o vârstă la care puține femei s-ar mai aștepta la așa un miracol.

RECLAMĂ

Ramona Bădescu, viața de mamă la 51 de ani: “Nu am hotărât eu, ci Dumnezeu”

Întrebată dacă s-a simțit judecată de societate ca a devenit mamă la 51 de ani, Ramona Bădescu a răspuns sincer.

„Nu. Tatăl meu m-a învățat să respect părerile oamenilor, dar nu m-am simțit judecată. Pentru că sunt o fire destul de liberă și cred că știu ceea ce fac și plătesc pentru acțiunile mele.
Aici nu am hotărât eu, ci Dumnezeu să-mi dea acest copil. Aș fi dorit mult mai devreme, dar nu a fost momentul, momentul în care m-am relaxat și am zis: „Gata nu se mai poate!”, a intervenit și a apărut Ignazio.”

Cât despre critici, Ramona Bădescu spune că a învățat să respecte opiniile celorlalți și consideră că nu există o vârstă pentru a deveni mamă.

Ramona Bădescu, viața de mamă la 51 de ani: “Mulți au spus că aș fi putut fi bunică”

„În societate e normal, mulți au spus că aș fi putut fi bunică. Eu pot să spun că aș fi putut fi chiar străbunică, dacă aș fi făcut pe la 20 de ani un copil, dar nu există o vârstă la care să fii mamă sau nu poți să fii judecată pentru că ești sau că devii mamă.

E un lucru atât de frumos și minunat, e lucru cel mai important din viața mea, iar eu sfătuiesc ca toate fetele să aibă încredere și să creadă în Dumnezeu, pentru că se poate întâmpla un miracol.”, a declarat celebra româncă.

Ramona Bădescu, despre încă un copil: “Aș fi cea mai fericită mamă”

Ramona Bădescu a vorbit și despre fiul ei, Ignazio, în vârstă de doi ani, despre care spune că seamănă foarte mult cu partenerul ei, Fabio Cali, la caracter. De asemenea, cea mai iubită româncă din Italia spune că și-ar dori și o fetiță.

„Ignazio e un bulgăre de iubire, e dulce, rușinos. (…) E unic, timid, războinic, e foarte neînduplecat și vrea un lucru atunci. E țâfnos, exact ca taică-su, a luat caracterul lui. Dar a luat sensibilitatea poate de la mine. Îi place să deseneze. Mi-aș fi dorit fetiță, dar Dumnezeu mi-a dat un noroc enorm, nu știu dacă mi-l va mai reda. Dacă mi-l va da, aș fi cea mai fericită mamă, să am un băiat și o fată, așa cum am crescut și eu cu fratele meu”, a adăugat Ramona Bădescu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai.”

Ramona Bădescu a născut la 51 de ani, în mare secret

Ramona Bădescu, în vârstă de 50 de ani, a devenit mămică pentru prima oară în octombrie 2019. Iar fericitul eveniment s-a petrecut în mare secret, la o clinică privată din Roma.

„Am hotărât să nasc prin cezariană, la o clinică privată din Roma. Am un medic extraordinar, Giacomo Valducci, care m-a asigurat că totul va decurge perfect. Recunosc că am emoții. Am o listă de nume pentru copil, însă mă voi hotărî probabil în momentul în care îmi voi ține în brațe bebelușul pentru prima oară!

sursa:https://redactia.ro/ramona-badulescu-viata-de-mama-la-51-de-ani-cum-a-primit-toate-criticile-dupa-ce-a-adus-pe-lume-primul-copil-153818?fbclid=IwAR3M-g5R72aAA_ZpV36yE8OXOSjfNsXMEQNKgWdLHJCFbjA5JOGAx5BEMr0

RECLAMĂ
Articolul precedentUn bărbat de 40 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etaj, în București. Ce au descoperit medicii când l-au găsit
Articolul următorDani Mocanu a fost reţinut pentru 24 de ore şi acuzat de tenativă de omor, după bătaia din benzinărie